İçeriğe git
© Sezgin MENDİL

Doğanın can damarları


Sezgin MENDİL

Telif Hakkı ( Copyright )

© Sezgin MENDİL

Kategori :

Gökyüzü

· 149 fotoğraf
  • 149 fotoğraf
  • 170 image comments


Recommended Comments

örnekli ölçüm : cihazın ışığı neye göre değerlendirdiği metodlardan biri. Yani objeyi çekiyorsun kadrajın içindeki netlenen yada netlenmeyen diğer herşeyin makinen içindeki karşılaştırması falan...

Mehmet abi 3100 gayet güzel makine. Neden biz gibi fakirleri aşağılıyorsun :) Harranda üniversite vardıda bizmi gitmedik.

Yorum bağlantısı

örnekli ölçüm : cihazın ışığı neye göre değerlendirdiği metodlardan biri. Yani objeyi çekiyorsun kadrajın içindeki netlenen yada netlenmeyen diğer herşeyin makinen içindeki karşılaştırması falan...Mehmet abi 3100 gayet güzel makine. Neden biz gibi fakirleri aşağılıyorsun :) Harranda üniversite vardıda bizmi gitmedik.

E ben de onu diyorum Akın, daha üst bir model gövde almak için kendini paralayan fotoğraf severler bu kareyi görmeleri lazım. Ne yani, bende D60 da var ve onunla sokakta gezmeyi seviyorum, şimdi beni hakir mi görecekler? Malıyla değil, insanlığıyla ilgiliyim insanların ben.

Hani bizim annelerimiz 3 çeşit malzeme ile 6 çeşit yemek çıkarır da zamane kızları 6 çeşit malzemeden bir çeşit yemeği damak tadına uygun pişiremedikleri halde en pahalısından beyaz eşyaları eve doldururlar. İşte mesele bu :)

Yorum bağlantısı

E ben de onu diyorum Akın, daha üst bir model gövde almak için kendini paralayan fotoğraf severler bu kareyi görmeleri lazım. Ne yani, bende D60 da var ve onunla sokakta gezmeyi seviyorum, şimdi beni hakir mi görecekler? Malıyla değil, insanlığıyla ilgiliyim insanların ben.Hani bizim annelerimiz 3 çeşit malzeme ile 6 çeşit yemek çıkarır da zamane kızları 6 çeşit malzemeden bir çeşit yemeği damak tadına uygun pişiremedikleri halde en pahalısından beyaz eşyaları eve doldururlar. İşte mesele bu :)

Ortaköyden beşiktaşa yürüyoruz; bende koca kafa d80 ve zenci adam (70-300) var hemen karşımızdan da 2 genç kız yurttaşımız boğazlarında yeni nesil nikonlarıyla geliyorlardı... Bendeki cevvali görünce elleriyle cihazlarını kapadılar!!!

Ayrıca benim d80 i alma amacım daha fazla saygı görmemdi bunun nedeni de abi ben sokaklarda milletin fotorafını çekmeyi kendime bir çeşit dini amaç edinen biriyim, vesselam bugün ist. cevahir önünde bir kızın fotorafını zenci adamla çekerken pat diye ''manitası düştü'' kadrajdan baktığımdan eleman el kol harekti yapıyordu... Bugün kavga çıkmadıysa

1-83 kg olmam (acayip kilo verdim) bu kiloya rağmen kartal vuruşunda hala iyi olmam

2- koca kafa ve zenci adam faktörleri

3- komando pantolonum

Sıkat kelbinin 1. kitabında şöyle bi paragraf vardı

....... (dünyada ünlü ng fotorafçı falan için) nın eline elektronik mağazasından 100 dolarlık digital bir makine verseniz o gene harikalar yaratabilir... Fakat siz ..... değilsiniz... Donanım ekipman tabiki lazım.

örneğin 18-55 70-300 50mm ve 18-105 lenslerinden hangisi daha keskindir? Yada hangisi foto editleme işleminde daha az keskinleştirme işlemi görür?

Mesele biraz ekipman biraz Allah vergisi...

2-

Yorum bağlantısı

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Bir yorum ekle...

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Şuan Görüntüyelenler ( Üyeler )   0 kullanıcı

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.