İçeriğe git

green path


Onusluel

Telif Hakkı ( Copyright )

© Onusluel

Kategori :

Panoramik

· 55 fotoğraf
  • 55 fotoğraf
  • 44 image comments


Recommended Comments

güzel panaroma, s/b güzel olmuş, kişisel fikrim yeşil alanı da s/b yapıp, gözyüzünü de 1 ve 1,5 tık eksi pozlansada fena olmazdı diye düşündüm. ayrıca çerçeve boyutu güzel olmuş,

Yorum bağlantısı

Akın Bey, sistem fotoğrafın ne yazık ki otomatik olarak exif bilgisini bulamıyor. Aynı zamanda ne yazık ki yorumunuzu düşük seviyeli buluyorum.

DSLR A200

8727*2057

18mm

1/200s-f/3.5

0EV

Yer için google map i kontrol ediniz.

Yorum bağlantısı

Bu fotoğraf bana göre panoramik ölçüleri ve sistemdeki kısıtlamalardan dolayı rahatlıkla incelenemiyor. Yani bunu biraz daha büyük ebatlarda görmek gerekir bence. Bu yüzden bu fotoğrafa yorumda bulunmamıştım; ancak yine de dikkatimi çeken bir kare olduğunu belirtmek isterim. 150-200 cm eninde bir canvas bastırıp oturma odanızda gayet güzel bir fotoğraf olarak kullanılabilir.

Tek kareden bu kadar geniş açı alınamayacağını varsayarak bunun birden fazla karenin birleşimi olabileceğini tahmin ediyorum.

Durum böyle olunca da sistemin exif bilgisini okuyamaması normal: çünkü bunu birleştirmek için kullandığınız yazılım ve kaydederken alan sıkıntısından dolayı düşük tuttuğunuz dosya boyutundan dolayı yazılım, kaliteden ödün vermek yerine öncelikle diğer dataları atar, örneğin exif bilgileri.

Cem'in beyaz tonlaması hakkındaki görüşüne katılmıyorum; fotoğraf güneşsiz bir havada çekilmiş ve o mesafede o kadar pus olması Paris için çok normal bir durum. Bunu beyaz olarak algılamamak lazım. Siyah beyaz dahi olsa üst kısımdaki bulut harelerini ben görebiliyorum çünkü.

Fotoğraf sahibi Cem'in ablası değil arkadaşlar, bu konuda elimde yeterli bilgi var, emin olabilirsiniz!

Yorum bağlantısı

Merhabalar Mehmet Bey,

Yorumunuz için teşekkür ederim. Sizin sayenizde siteye bakışımı birkez daha değerlendireceğim :)

tahmininiz doğru, fotoğraf birkaç pozun kompozisyonundan oluşuyor. Kapalı hatta yağmurlu bir şubat ayında çekilmiş bir fotoğraf. üst alana sıkıştırdığım beyaz derecesindeki grilik, bana göre vurgulamak istediğim noktayı aydınlatıyor ya da ön plana çıkarıyor diyebilirim.

Saygılar

Yorum bağlantısı

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Bir yorum ekle...

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Şuan Görüntüyelenler ( Üyeler )   0 kullanıcı

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.