İçeriğe git
© Tamer DURSUN

neyzen


Tamer DURSUN

Eskilerden. Tadı damağımda kalmış değerini bilemediğim makinelerimden biridir " Lumix dmc fz100"

Telif Hakkı ( Copyright )

© Tamer DURSUN

Kategori :

Dijital - Kurgu

· 86 fotoğraf
  • 86 fotoğraf
  • 105 image comments


Recommended Comments

Duha kardeşim. İsmini her gördüğümde Fena olurum. Duha suresi. Her her aklıma geldiğinde veya hatırladığımda taaa ciğerimden yakalar. Ne muhteşem bir suredir o. En Çıkmaz halinde. En müşkül durumdayken. adeta Çöl ortasında vahadır insana.

Valla dostum hiÇbişey hatırlamıyorum. FZ100 aldım elime otomatik modada aldım Çıktım yola. galata köprüsünün altında Çektim fotoğrafı. birazda piknik te kurcaladım hepsi bu

Yorum bağlantısı
  • Forum Editörü

Tamer Bey, Merhaba;

Fotoğrafa ilk baktığımda dijital müdahale yapılmış ve eskitilmiş görünüm kazandırılmaya çalışılmış gibi gördüm (Ne kurgu ama:))

Ellerinize sağlık, tebrikler.

Selamlar,

Yorum bağlantısı

Tamer Bey, Merhaba;Fotoğrafa ilk baktığımda dijital mÜdahale yapılmış ve eskitilmiş görÜnÜm kazandırılmaya çalışılmış gibi gördÜm (Ne kurgu ama:)) Ellerinize sağlık, tebrikler.Selamlar,

öyle Zaten. Adamın hem nağmelerinde , hemde duruşunda mÜthiş bir derbederlik vardı. ne taraftan çeksem fotoğrafı ters ışık olacaktı çÜnkÜ Alt geçitteydi. Olsun dedim asıldım deklanşöre. Ama baktım evde arka plan cıvıl cıvıl. Bende eskiteyim dedim. Pikasanın pikniğinde hazır şablon vardı, iyide gitti. sonuç bu.

Ama Hayal gÜcÜm var. Kabul edin hocam.

Yorum bağlantısı
  • Forum Editörü

öyle Zaten. Adamın hem nağmelerinde , hemde duruşunda mÜthiş bir derbederlik vardı. ne taraftan çeksem fotoğrafı ters ışık olacaktı çÜnkÜ Alt geçitteydi. Olsun dedim asıldım deklanşöre. Ama baktım evde arka plan cıvıl cıvıl. Bende eskiteyim dedim. Pikasanın pikniğinde hazır şablon vardı, iyide gitti. sonuç bu. Ama Hayal gÜcÜm var. Kabul edin hocam.

Ellerinize sağlık, Tamer bey;

Hayal gÜcÜnÜzÜ de son derece isabetli kullanmışsınız. Bu arada kişisel olarak kurallı fotoğrafı pek sevmiyorum. Yani yok efendim ışık patlamış, portrede bilmem ne oranı dışına çıkılmış, gökyÜzÜnÜn oranı bilmem neyi geçmiş falan filan. Fotoğrafı o anki şartlar neye izin veriyorsa çekerim.

Tebrikler

Yorum bağlantısı

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Bir yorum ekle...

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Şuan Görüntüyelenler ( Üyeler )   0 kullanıcı

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.