İçeriğe git
© zülfü mehmet özçifçi

Bektaş Can



Telif Hakkı ( Copyright )

© zülfü mehmet özçifçi

Kategori :

Bebekler & Çoçuklar

· 239 fotoğraf
  • 239 fotoğraf
  • 163 image comments


Recommended Comments

  • Forum Editörü

Zülfü Merhaba;

Kameran hayırlı olsun ama çektiğin fotoğraftan gördüğüm kadarıyla henüz 1/40 perde hızında çekime pek hazır değilsin ve sanırım ya kamerayı titretmişsin yada model kıpırdamış olacak ki; Fotoğraf maalesef bulanık olmuş. Åževkini kırmak istemem ama bu tür bulanık fotoğrafların sanatsal veya fotoğrafik açıdan maalesef bir değeri yok ama sitemizde nasıl olmuşsa 1 numaraya yükselmiş. Lütfen biraz daha dikkat edelim. Bu tür hatalı fotoğrafları siteye yüklemeyelim. Mümkün mertebe fotoğrafları hatasız çekmeye gayret edelim.

Selamlar,

Yorum bağlantısı

Teşekkürler.

Fotoğraf hoşuma gittiği için yükledim kendi beğenmediğim bir fotoğrafı zaten paylaşmıyorum. bilmiyorum resme bakınca sanki çocuk hareket edermiş gibi bir havası var o yüzden iyi akşamlar.

Yorum bağlantısı

ZÜlfÜ Merhaba;Kameran hayırlı olsun ama çektiğin fotoğraftan gördÜğÜm kadarıyla henÜz 1/40 perde hızında çekime pek hazır değilsin ve sanırım ya kamerayı titretmişsin yada model kıpırdamış olacak ki; Fotoğraf maalesef bulanık olmuş. Åževkini kırmak istemem ama bu tÜr bulanık fotoğrafların sanatsal veya fotoğrafik açıdan maalesef bir değeri yok ama sitemizde nasıl olmuşsa 1 numaraya yÜkselmiş. LÜtfen biraz daha dikkat edelim. Bu tÜr hatalı fotoğrafları siteye yÜklemeyelim. MÜmkÜn mertebe fotoğrafları hatasız çekmeye gayret edelim.Selamlar,

"Nasıl olmuşsa 1 Numaraya yÜkselmiş"

Ben de epeydir bu konuya dikkat çekmek istiyordum aslında Sn.TÜmen..Nssıl oluyorsa oluyor, son derece netsiz fotoğraflar (özel bir amaç olmadığı takdirde normalde silinmesi gereken fotoğraflardır) gÜnÜn sıralamasına girebiliyorlar..Bir terslik var ama ne?

Yorum bağlantısı

"nasıl olmuşsa 1 numaraya yükselmiş. "

Evet günün fotoğrafları ve sıralama kriterlerinin tekrar gözden geçirilmesi gerekiyor.

Kadraj yerleşimi kompozisyon kişinin kendi tercihidir, bu konuda yorum yapmak pek doğru olmaz. Fakat bu tarz portre fotoğraflarında özellikle gözlerde netlik olmazsa olmaz kriterdir. Hoş sevimli bir gülüş yakalanmış bu fotoğrafın birde gözlerin parladığı net olduğunu düşünsek aradaki fark kendiliğinden belirir.

Fotoğraf yüklendiğinde ( genel olarak söylüyorum ) ben bu fotoğrafı çerçeveletip evime asarmıyım diye kişi kendine sorduğunda

cevap evet olur ise herhangi bir sorun yok.

Selamlar

Yorum bağlantısı

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Bir yorum ekle...

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Şuan Görüntüyelenler ( Üyeler )   0 kullanıcı

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.