İçeriğe git
© olcay yıldız

asssss


olcay yıldız

Telif Hakkı ( Copyright )

© olcay yıldız

Kategori :

Dış Mimari

· 220 fotoğraf
  • 220 fotoğraf
  • 235 image comments

Fotoğraf bilgisi


Recommended Comments

yandaki exiflerde hdr varmı yokmu diye yazmaz. :) İsimde önemli.program öncelikli mod kötü burda marifet makinanındır. Bir fotocu zorunlu kalmadıkça auto ve program modunu kullanmaz. :)

Yorum bağlantısı

haklısınız madem program modunda cekıldıgını anladınız o zman da hdr sanırım denmez gokan bey :D cok usta fotocuyum demedım zaten sızler benden daha ıyısınız bılıyorum saklamıyorum ve bunu da her yerde soylerım sızın daha ıyı oldugunuzu ama en azından onlar benden daha ıyı dedıgı kısıler hdr sanırım demezlerse daha ıyı savunurum sızın ıyılıgınızı. boyle dendıgınde savunacak heves kalmıo içimde

Yorum bağlantısı

Kolay kolay bu gibi durumlara dahil olmaya sevmem ancak olayı yanlış yerden değerlendiriyorsunuz Olcay Bey.Exif bilgilerinden yola çıkarak çekim modunun "program" olduğunu söylemiş arkadaşımız.Exif bilgilerinde hdr diye bir seçenek olsa.Sanırım ibaresini kullanmaz, oradan hareketle bunu söylerdi.Fotoğrafa baktığınızda direk hdr deme şansınız bazen olmayabilir.Bu fotoğrafta olduğu gibi.Tonlama ayarlarıyla ve kontrast değerlerle fotoğraf bu hale getirilmiş olabilir.Kaldı ki arkadaş fotoğraf için "başarılı olmuş" yorumunu yapmış.Fotoğrafa bir eleştiri yok.Ancak siz ikinci cevabınızdaki kusurunuzu örtmeye çalışıyorsanız, buradaki herkes anlayışlı insanlardır.Buna hiç gerek yok.Exif bilgilerinde fotoğrafın hdr olup olmadığı yazmaz.

Yorum bağlantısı

kusura bakmayın ama bu fotoya hdr dıyen kısı gercekten fotodan anlamıo demektır hdr de ısık patlamaları olmaz vs vs bunu anlatacak degılım suan sıze bu sıteden nasıl uyelık siliniyorsa bana bırısı anatsın ben buraya uye oldugumdan berı herkes ben daha ıyıyım savasında gorunuyo kımsenın kımseye bırseyler paylasma yardımlasma amacında degıl de bu fotoda ne aksaklık bulurum dıye bakıolar fotolara.

Yorum bağlantısı

Kimse fotoğrafta bir aksaklık bulmadı.Ben önceki yorumumda da tırnak içinde belirttim.Fotoğrafa dair olumsuz bir yorum yok.Arkadaşımızda "başarılı olmuş" diye dile getirmiş dedim.Fotoğraf konusunda bizi yargılayan sizsiniz şu anda.Arkadaşımız çok net bir konuda yorum yapmış.Siz kendi yorumunuzu kurtarmak için tüm karşı cevaplarınızı kullanıyorsunuz."kusura bakmayın ama bu fotoya hdr dıyen kısı gercekten fotodan anlamıo demektır hdr de ısık patlamaları olmaz vs vs bunu anlatacak degılım suan sıze" vs. vs. kısmını yazsaydınız keşke bizde öğrenseydik ayrıntılarını.Yapıcı olmak demişsiniz, yapıcı olmaya çalıştık.Exif bilgisinde hdr bilgisinin yer almadığını söyledik sadece.Karşılaştığımız durum ortada.

Yorum bağlantısı

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Bir yorum ekle...

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Şuan Görüntüyelenler ( Üyeler )   0 kullanıcı

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.