İçeriğe git

Bebekler baskadir.


Kaan Sen

Cok beyendigim bir fotografdir,sizlerlede paylasmak isdedim.

Telif Hakkı ( Copyright )

© Kaan Sen

Kategori :

Bebekler & Çoçuklar

· 239 fotoğraf
  • 239 fotoğraf
  • 163 image comments

Fotoğraf bilgisi


Recommended Comments

Bir an aklıma geldi; düşünsenize, Türkiye'de orta Anadolu'da bir aile babasına bu pozu vermesini söylüyorsunuz. Acaba dükkanı başınıza yıkmaz mı? :)

Åžahsi fikrim olarak (bana katılmayabilirsiniz) yüksek diyafram değeri günün modern ff'lerinde difraksiyona çok yakın. Keskinliğin yüksek tutulması ve muhtemelen kullanılan keskinlik efekti bebeğin yüzünde de kırışıklık gibi görünmüş.

Kompozisyon olarak çok güzel, cildindeki çilleriyle tipik Noord Brabander.

Yorum bağlantısı

Mehmet bey selamlar.

Evet haklisiniz,bu tarz kareler Turkiyede epey zor olacakdir belkide olamayacakdir,yabancilar bu konularda cok rahat,siz ne soylerseniz yapiyorlar zorluk cikartani daha gormedim :)

Evetkeskinlik efekti biraz bozmus,fakat sanirim cizik degil uh sanirim bebegin yuzundekiler,fotografin asli RAW oldugu icin herseyi kaldiriyor,fakat bu boyutlarda JPG ye cevirince patlamalar kacinilmaz oluyor.

Mehmet bey anliyorumki teknik bilginiz oldukca yuksek,sizce hangi diyafram degerleri studio icin makuldur,ne sekil bir kobinasyon onerirsiniz,denemek isderim.

Kaan SEN

Yorum bağlantısı

Estağfirullah, aklım yettiğince mesleğim elektroniğin desteğiyle ekipmanların teknik kabiliyetine hakim olmaya çalışıyorum. Ama yaşlandıkça ve çok fazla yeni model piyasaya geldikçe eskisi kadar takip edemediğim bir gerçek.

Ben sizin tarzınızı farklı buldum, sitenizi biraz gezdim, diğer fotoğraflarınızı da inceledim, 28-80 gibi bir lensi bu gövdede kullanmanızı da ilginç buldum, bunu ayrıca konuşabiliriz. Ayrıca aynı ülkede yaşıyoruz, burada gerçek fotoğrafçı ve Türk arkadaşım maalesef yok, bu ülkede şu an ana kadar tanıyabildiğim düğün şipşakçılarını zaten fotoğrafçı olarak kabul etmiyorum, eminim gerçekten fotoğrafçı olanı vardır içlerinde ama ben henüz tanışamadım. Bu site aracılğıyla çok iyi dostlar, dostluklar edindim, umarım sizinle de fotoğraf üzerine konuşabiliriz.

Yorum bağlantısı

Ben herzaman ekipman teknik bilgi ve tecrube alis verisi ile ilgili sohbetleri cok faydali gerekli buldum.

Herzamn alternatif makine ve lenleri denemisimdir,Pentax dan Hasselblad a kadargenis bir yalpazedir bu,hep kendimece seyler denedim ve evet bende bu alanda cok yalnizim :) Soru sorabilecek birilerine insan cok ihtiyac duyuyor.

28.80 gelince lnsim yokdu,gunluk cekimerdede ibaska bir lens ihtiyac duymadim.

Dun elime yeni lensler gecdi.

Carl Zeis 50mm f1.4 Plenar

Carl Zeis 35mm f/2 Disdagon

Nikkor 80-200 f/2.8

Yorum bağlantısı

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Bir yorum ekle...

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Şuan Görüntüyelenler ( Üyeler )   0 kullanıcı

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.