Guest öğretmenim Oluşturuldu: Aralık 17, 2012 Oluşturuldu: Aralık 17, 2012 Sevgili arkadaşlar,nikon d5100 makinemin batarya şarj aletini kaybettim.alternatif şarj olanağım var mıdır? yoksa şarj aletini nereden edinebilirim.teşekkürler Alıntı
Gökhan YAZICI Aralık 18, 2012 gönderildi Aralık 18, 2012 gönderildi Alternatif şarj yöntemleri elbette vardır ama meşakatlidir.En basit ve kullanışlı yöntem;sahibinden.com, gittigidiyor gibi sitelerden ürün satın almak veya İsanbul Eminönü de bulunan meşhur Hayyam pasajına uğramak. Alıntı
Kemal Öztürk Turkoy Aralık 18, 2012 gönderildi Aralık 18, 2012 gönderildi Gökhan bey'inde dediği gibi diğer türlü yapmanız sizin açınızdan zordur ancak 2. el bile olsa piyasada çok sayıda vardır kolayca bulabilirsinhiz.. Nikon MH-24 Sarj Aletinin modelidir.. Alıntı
tayfun altındal Ocak 18, 2013 gönderildi Ocak 18, 2013 gönderildi NİKON D5100 ALDIM DAHA BUGÜN ELİME ULAŞTI. BİR BUÇUK SAAT KADAR ŞARJ ETTİM BATARYAYI, MAKİNAYA TAKTIM AMA MAKİNA ÇALIŞMADI. SORUN NEDİR NEYDEN KAYNAKLI BİR ŞEY ÇOK KAVRAYAMADIM. ŞİMDİ TEKRAR TAKTIM BATARYAYI ŞARJA BATARYA TAM DOLMAMIŞ MI ACABA, NE YAPMALIYIM, TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN... Alıntı
Gökhan Ocak 18, 2013 gönderildi Ocak 18, 2013 gönderildi NİKON D5100 ALDIM DAHA BUGÜN ELİME ULAŞTI. BİR BUÇUK SAAT KADAR ŞARJ ETTİM BATARYAYI, MAKİNAYA TAKTIM AMA MAKİNA ÇALIŞMADI. SORUN NEDİR NEYDEN KAYNAKLI BİR ŞEY ÇOK KAVRAYAMADIM. ŞİMDİ TEKRAR TAKTIM BATARYAYI ŞARJA BATARYA TAM DOLMAMIŞ MI ACABA, NE YAPMALIYIM, TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN...il şarj 8 saat olacak sonrasında iki saatte dolar zaten.. Alıntı
Gökhan YAZICI Ocak 18, 2013 gönderildi Ocak 18, 2013 gönderildi Şarj makinesine bataryayı taktığınızda üzerindeki LED yanıp sönmeye başlıyor.Tam şarj olduğunda komple sönüyor.Tam şarj olsun o şekilde bir deneyin.Gerçi %10 bile içinde şarj olsa makineyi açması gerekirdi. Alıntı
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın