İçeriğe git

Bitirme Ödevi Konusu


Özer Akyol

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar, ben Radyo Sinema Tv 4. sınıf öğrencisiyim. Bitirme ödevimi kendimde 2 yıldan fazla süredir uğraştığım ''fotoğraf'' üzerine almak istiyorum ama bu konuyla ilgili tam olarak nasıl bi konu alacağıma karar veremedim bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz ? Bunu araştırmakta biraz geç kaldım fikri olan yazarsa sevinirim cevaplarınızı bekliyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Daha öncekı öğrencılerın konusuna bakarakdan biraz kopya alabilirsin hangi konu daha etkılı olmus onu öğrenıp yazarsan o konuyu çok daha etkılı olmasını saglayan fıkırler cıkabılır burdan şimdi hocanın püf noktası nedır falan bılmıyoruz adamı dırek yuregınden vurmak lazım iyi not versın :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Merhabalar; böyle bir konuda önce biraz kendin'le sentezle işini ne yapabilirim fotoğrafın hangi tarzına yakınım ve hangi tipde çekimler yapmaya yatkınım diye ondan sonra konu arama peşine düşersin..

Ancak not olarak olarak söylemek isterimki sağlam bir konunun belgelsel tarzında çekimler cogunlukla değerli ve yapılan ödevler bu tarzdadır..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.