Özer Akyol 3 Oluşturuldu: Aralık 23, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Aralık 23, 2012 Merhaba arkadaşlar, ben Radyo Sinema Tv 4. sınıf öğrencisiyim. Bitirme ödevimi kendimde 2 yıldan fazla süredir uğraştığım ''fotoğraf'' üzerine almak istiyorum ama bu konuyla ilgili tam olarak nasıl bi konu alacağıma karar veremedim bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz ? Bunu araştırmakta biraz geç kaldım fikri olan yazarsa sevinirim cevaplarınızı bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Aralık 23, 2012 gönderildi Paylaş Aralık 23, 2012 gönderildi Daha öncekı öğrencılerın konusuna bakarakdan biraz kopya alabilirsin hangi konu daha etkılı olmus onu öğrenıp yazarsan o konuyu çok daha etkılı olmasını saglayan fıkırler cıkabılır burdan şimdi hocanın püf noktası nedır falan bılmıyoruz adamı dırek yuregınden vurmak lazım iyi not versın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Aralık 24, 2012 gönderildi Paylaş Aralık 24, 2012 gönderildi Merhabalar; böyle bir konuda önce biraz kendin'le sentezle işini ne yapabilirim fotoğrafın hangi tarzına yakınım ve hangi tipde çekimler yapmaya yatkınım diye ondan sonra konu arama peşine düşersin..Ancak not olarak olarak söylemek isterimki sağlam bir konunun belgelsel tarzında çekimler cogunlukla değerli ve yapılan ödevler bu tarzdadır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akif GÖKYOKUŞ 161 Aralık 24, 2012 gönderildi Paylaş Aralık 24, 2012 gönderildi Bulunduğunuz şehirde fotoğraf derneği var ise buralara uğrayıp ustalardan bilgi alıp kararınızı verebilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özer Akyol 3 Aralık 27, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 27, 2012 gönderildi Teşekkürler cevaplar için arkadaşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın