Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Oluşturuldu: Aralık 25, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Aralık 25, 2012 Güzel bir el aleti olmuş başarılı güzel kullanımı var.. Tüpleri çogu yerlerde bulacagınız havalı silahlarda kullanılan O2 tüpleri..Tüpleri çok aşırı fiyat değil cihaz'ın kendi fiyatı 20-25$ fiyatı arasında.. temizliğini kendi yapmak isteyenlerden için başarılı bir icat Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Aralık 25, 2012 gönderildi Paylaş Aralık 25, 2012 gönderildi Bu hava tüpleri sanırım hepsiburada.com da satılıyor geçen nerden geldiyse gözüme çarptı 1.60TL miydi neydi ucuz bişey yani. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Aralık 26, 2012 gönderildi Paylaş Aralık 26, 2012 gönderildi evet alınabilir lazım olur buda. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Aralık 26, 2012 gönderildi Paylaş Aralık 26, 2012 gönderildi Sensör değilde bana farklı bir amaç için lazım olabilir bu ürün ama dün ebay da bulamadım.Nerede satılıyor bu ürünler? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Aralık 27, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 27, 2012 gönderildi Ebay'de rastlamadım bende başka bir sitede mevcut bunlar.. http://www.cameraclean.co.uk/product-detail.php?cat=8&product=91&desc=Compact+CO2+Blower Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Aralık 27, 2012 gönderildi Paylaş Aralık 27, 2012 gönderildi Valla bende ne ebayda ne alibaba bulabildim.1-2 ingiliz sitesinde çıktı sadece. Kargosuz bile 53TL ye falan geliyor, 10pound da kargosu tutsa 80TL ki bence baya pahalı bir mal oldu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şakir Kemerli 4 Aralık 28, 2012 gönderildi Paylaş Aralık 28, 2012 gönderildi Gökhan bey benimde ilgimi çekti ürün amazon.com da var linkini paylaşayım.http://www.amazon.com/gp/product/B00812J122/ref=ox_sc_sfl_title_5?ie=UTF8&smid=A33Y0YQUZ2NYD5ABD den gitirecek orada olan biri varsa alıp adresine yollarsanız geldiğinde getirebilir veya başka bir çözüm.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Aralık 29, 2012 gönderildi Paylaş Aralık 29, 2012 gönderildi Gökhan bey benimde ilgimi çekti ürün amazon.com da var linkini paylaşayım.http://www.amazon.co...=A33Y0YQUZ2NYD5ABD den gitirecek orada olan biri varsa alıp adresine yollarsanız geldiğinde getirebilir veya başka bir çözüm..Teşekkürler bende bunu bulmuştum;http://www.amazon.com/CleanDr-30103-AirBlaster-CO2-Actuator/dp/B00067EBKW/ref=cm_cr_pr_product_topAncak aşağıdaki yorumlayı okuyunca çok iyi bir ürün olmadığını gördüm.Hatta bir kişi şu sprey şeklindeki ürünlerden bile az üflediğini söylemiş.Ben zaten kamera temizlemek için değil farklı işlerde kullanmak için düşündüm ama basıncı çok düşükmüş ve kullandıkça tüp bittikçe daha da düşüyormuş.Zaten parmak kadar tüp, ben benlik değilmiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Aralık 29, 2012 gönderildi Paylaş Aralık 29, 2012 gönderildi resimdeki ürünü buldum fiyatıda çok iyi yaf 8.5 dolar ilk resimdeki kemalin koyduğu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cenk 2 Ocak 11, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 11, 2013 gönderildi getirte bilecek kimse varsa bende almak isterim fiyatı uygunmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ocak 11, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 11, 2013 gönderildi Basit ufak fiyatlı şeyleri getirmek korkunuz olmasın.. Ancak üstteki benim verdıgım aparattan almak ve ufak silahlarda bile kullanılan tüplerden almanızda fayda vardır onların basıncı cok fazladır silahlarda kullanıldıgı ıcın.2 buldugunuz ürün büyük olan ise basıncı fazla olamaz yorumlarda oldugu gibi o şekilde parfüm tüpüne fazla basınc yapamazlar inceligi alt ve üst bölüm kapaktan oluştuğu için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MEHMET HUZ 1 Haziran 23, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 23, 2014 gönderildi Yazmak için biraz geç ama ; resimde gördüğünüz tüpler CO2 tüpüdür ve püskürme anında sıvı CO2 çıkar. -40 derece soğuklukla püsküren bu gaz makinaların hassas entegre ve sensörlerine zarar verebilir. Kuru hava ile temizlik yapmak daha güvenlidir. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Ağbal 84 Haziran 23, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 23, 2014 gönderildi Eski bir konuymuş ama Mehmet bey'e katılıyorum. Ayrıca bu kadar basınçlı tüpü bayonetten içeri sıkarsanız perde değişimine de hazır olun.Basınçlı hava perdeler arasındaki mikron seviyesindeki boşluğu bozar ve çektiğiniz fotoğrafta papatya yaprakları gibi açmış siyah lekeler görürsünüz.Şimdi Gökhan diyecekki; 'Abi perdeler arasındaki mikron boşluğu nasıl ölçtün' 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın