İbrahim ÖZKAN 53 Oluşturuldu: Aralık 30, 2012 Paylaş Oluşturuldu: Aralık 30, 2012 arkadaslar merhaba bugün fotoğraf makinemi elime aldığım zaman bu sorunu farkettim. lens autofocus konumundayken 35mm ve 24 mm arasında bir noktad ürünün garantisi var.garantiye gitmeden halledilecek birşeyse kendim yapacağım yoksa garantiye göndereceğim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Aralık 30, 2012 gönderildi Paylaş Aralık 30, 2012 gönderildi Basıncı düşük bir hava tabancasıyla ön taraftan olmak üzere zoom halkası ile fokus halkası arasındaki boşluğa dairesel olarak hava üfletin. Bazen o aralığa sıkışan tozlar belli kademelerde hafif sıkışmaya yol açıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim ÖZKAN 53 Aralık 30, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 30, 2012 gönderildi bunu deniyeceğim öneriniz için teşekkürler. bu arada mesajda eksiklik olmuş sanırım tam olarak şunu yazmak istemiştimarkadaşlar merhaba bugün fotoğraf makinemi elime aldığım zaman bu sorunun farkına vardım. lens autofocus konumundayken 35mm ve 24 mm arasında bir noktada sıkışıyor. ürünün garantisi var.garantiye gitmeden halledilecek bir şey ise kendim yapacağım yoksa garantiye göndereceğim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Aralık 30, 2012 gönderildi Paylaş Aralık 30, 2012 gönderildi Umarım temizlikle hallolur, aynı durum başıma gelmişti ve bu yöntemle halletmiştim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim ÖZKAN 53 Aralık 31, 2012 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 31, 2012 gönderildi henüz daha deneme şansım olmadı. şehir dışındayım. yarın geri döneceğim. ilk işim denemek olacak. eğer çözüm olmazsa kaskoya doğru yol alacağım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın