davut kalafat 0 Oluşturuldu: Ocak 3, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Ocak 3, 2013 merhabalar, fotoğraf severlere yeni katılan biri olarak selamlar. bir iki gün önce nikon d3000 sahibi olabildim öncelikle fotoğrafın deyim yerindeyse f sini bilmem desem yeridir biraz kurcaladım sony handcam kullanıcısı olarak biraz benzer konulardaki ayarlarda zorlanmadım ama belli şeylerle kısıtlı olarak , acaba ist anadolu yakasında bulunan biri olarak bana önerebileceginiz bir kurs yada kursa gidecek vakit bulamayacak olursam bu işi görsel olarak ögrenebilecegim bir cd egitim seti varmıdır? ilk olarak yapmam gereken nelerdir mesela benim makinemde türkçe menü yok kaba taslak bilgi verenler oldu cevremde önüne güneşlik alman lazım ,güneş için cam alman lazım falan ???? şaşırdım iyice ,şimdiden teşekkürlerbu arada aldığım magazadan nikon kullananlar bu hafıza kartından alıyor bunuda al dedi bende bahsini ettiği sandeks class 10 diye bi hafıza kartı aldım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
y.Güngör 86 Ocak 3, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 3, 2013 gönderildi Öncelikle Hoş geldiniz..Hafıza kartı seçiminiz iyi olmuş.Güneşlikten kasıt UV filtre sanırım. Gerekli olduğu durumlar var tabi. Ama kesinlikle alınmalı diye birşey yok.UV filtre ve kullanımı hakkında olan sorularınız için Google amca yardımcı olacaktır.1- ISO Nedir, Ne İşe Yarar?2- Enstantane Nedir, Ne İşe Yarar?3- Diyafram Nedir, Ne İşe Yarar?Üstte Bulunan makaleleri biraz inceledikten sonra aklınıza takılan soruları yÖnlendirirseniz daha faydalı oluruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Ocak 3, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 3, 2013 gönderildi http://www.bascek.com/kategori/cekim-teknikleri/page/2/Burada da bol miktarda okuman gereken makale mevcut. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
davut kalafat 0 Ocak 4, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 4, 2013 gönderildi teşekkür ederim , linkler için güzel bilgiler içermekte ,peki vizörden görüntülediğim görüntüyü aynı anda lcd ekranda göremiyorum ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
davut kalafat 0 Ocak 4, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 4, 2013 gönderildi shooter ,bir diğer sayfa benim gibi yeni başlayanlar için daha iyiymiş )http://blog.fotografium.com/iso-diyafram-enstantane-daha-kolay-nasil-anlasilir/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
y.Güngör 86 Ocak 4, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 4, 2013 gönderildi D3000 Modelin de LiveWiev özelliği bulunmamakta.. O yüzden görüntüyü LCD ekranda anlık olarak göremiyorsunuz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
davut kalafat 0 Ocak 7, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 7, 2013 gönderildi ilk çekimler vasat Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
y.Güngör 86 Ocak 7, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 7, 2013 gönderildi hiç bir makine vasat sayılmaz benim gözüm de..Ayarlara tam hakim olarak tekrar deneyin bence.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akif GÖKYOKUŞ 161 Ocak 8, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 8, 2013 gönderildi Davut Bey hoşgeldiniz,Ümit Bey İstanbulda temel fotoğraf eğitimi verecek , size uyarsa inceleyip katılabilirsiniz. ( Forumda konu anlatılıyor aşağıya kopyaladım )Eğitimle beraber bol bol okuyup deneme yapmayıda ihmal etmemek gerekiyor.Kolay gelsin." Arkadaşlar Merhaba;Yakın bir zamanda İstanbul Film Akademi çatısı altında Temel Fotoğraf Eğitimi vermeye başlayacağım. Kurs ile ilgili çalışmalar şu anda devam etmekte. İlgilenen arkadaşlar lÜtfen www.istanbulfilmakademi.com sayfasını ziyaret ederek, mail listesine kayıt olabilirler. Kurs ile ilgili detaylar en kısa sÜrede burada ve İstanbul Film Akademi web sayfasında duyurulacaktır.Selamlar, " Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
davut kalafat 0 Ocak 11, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 11, 2013 gönderildi cok teşekkürler hemen inceleyeceğim , peki d3000 için ne diyebilirsiniz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akif GÖKYOKUŞ 161 Ocak 11, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 11, 2013 gönderildi Davut Bey,D3000 başlangıç olarak kullanılabilecek iyi bir makinedir.Zaten makineyi almışsınız. Bundan sonra eğitime hız verip bir şeyler öğrenmek gerekiyor.Eğitim alma imkanınız varsa kafanızda oluşan bir çok soruya cevap bulursunuz.D3000 kullanmadım ama güzel özellikleri var.10 MP bir gövde. 11 netlik noktası mevcut. CCD sensör kullanıyor .Sanırım video kayıt imkanı yok.http://www.letsgodigital.org/tr/22748/nikon-d3000/Kolay gelsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Ocak 11, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 11, 2013 gönderildi görsel olarak buralara bakın istersenizhttp://www.youtube.c...c.1.ek4DrpJiypwhttp://www.uzmantv.c...q=foto%C4%9Fraffaydalı bilgiler bulacaksınızEvet akif abi d3000 de video çekme özelliği yok. Güzel bir makine bende ilk olarak d3000 ile başladım çok kullanışlı bir makine hayırlı olsun.fotoğraf makinesini aldığımda hep yusuf beyin videolarından bakarak birşeyler kavradım. burfda bulabilirsiniz videolarını Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
davut kalafat 0 Ocak 14, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 14, 2013 gönderildi video için teşekkürler ,güzel ipuçları var gercekten , bence kamera özelliğinin olmaması hiç önemli degil video kameralarında fotograf cekiyor olmasıda cok önemli olmayacagı gibi bence tabii. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus BULAT 73 Ocak 14, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 14, 2013 gönderildi Bir çok arkadaşımız cevap yazmış zaten :)Bende aramıza hoşgeldiniz demek istedim.Işığınız bol olsun.D3000 kesinlikle vasat bir cihaz sayılmaz.Ayarlara hakim olduktan sonra daha başarılı kareler çıkaracağınızdan eminim Başarılar diliyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akin Akinci 9 Şubat 1, 2013 gönderildi Paylaş Şubat 1, 2013 gönderildi Hocam bende yeniyim ben senden sonra geldim senin konuda baya faydalı bilgiler var bu işi çözeriz biz bu sitede ben sana onu söyliym Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın