yiğit kulluk 10 Oluşturuldu: Ocak 5, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Ocak 5, 2013 Merhabalar,Battery Grip ile yaşadığım bir sıkıntımı sizlere danışmak istedim. Yurt dışından aldığım 3.marka bir battery grip bugun elime ulaştı fakat makinadan çıkardığım pili battey grip e taktığımda pili bitmiş olarak gösteriyor ve makinayı açmıyor. Fakat pili direk makinaya taktığımda pilin daha %55 inin dolu olduğunu görüyorum. Bu konuda sizin de fikrinizi almak istedim. Makinın ayarlar kısımından battery gripte kullandığım pili Li-ion seçmeme rağmen sıkıntı devam ediyor. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Ocak 5, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 5, 2013 gönderildi Merhabalar,Battery Grip ile yaşadığım bir sıkıntımı sizlere danışmak istedim. Yurt dışından aldığım 3.marka bir battery grip bugun elime ulaştı fakat makinadan çıkardığım pili battey grip e taktığımda pili bitmiş olarak gösteriyor ve makinayı açmıyor. Fakat pili direk makinaya taktığımda pilin daha %55 inin dolu olduğunu görüyorum. Bu konuda sizin de fikrinizi almak istedim. Makinın ayarlar kısımından battery gripte kullandığım pili Li-ion seçmeme rağmen sıkıntı devam ediyor. Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.İyide pil önceliğin hangi sırada senınkı makine öncekliklidir ondan kapanıyor grib öncelikli yapacaksın iki ayar var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yiğit kulluk 10 Ocak 5, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 5, 2013 gönderildi Önceliği battery grip e alsamda bunu yapıyor. Daha doğrusu pil makinada iken battery grip e alıyorum pili battery gripe takınca gene aynı. Sonra tekrar makinaya takıp baktığımda yine d7000 olmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yiğit kulluk 10 Ocak 5, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 5, 2013 gönderildi Haha hatta şuan deminden beri battery grip i pilsiz de olsa takınca menu tuşu çalışmama başlıyor. Sökünce sorun yok. İçimden bi ses ben bu grip i gönderip başka bir grip almam gerektiğini söylüyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Ocak 5, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 5, 2013 gönderildi Haha hatta şuan deminden beri battery grip i pilsiz de olsa takınca menu tuşu çalışmama başlıyor. Sökünce sorun yok. İçimden bi ses ben bu grip i gönderip başka bir grip almam gerektiğini söylüyor. İyide o zaman makinede pil olması demek sen makıneye pıl koy bırde grıbe koy sonra grıb oncelıklı dene ana kaynagı söktugun ıcın olabılır bu durum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın