Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Oluşturuldu: Ocak 7, 2013 Forum Editörü Paylaş Oluşturuldu: Ocak 7, 2013 Arkadaşlar Merhaba;Yakın bir zamanda İstanbul Film Akademi çatısı altında Temel Fotoğraf Eğitimi vermeye başlayacağım. Kurs ile ilgili çalışmalar şu anda devam etmekte. İlgilenen arkadaşlar lütfen www.istanbulfilmakademi.com sayfasını ziyaret ederek, mail listesine kayıt olabilirler. Kurs ile ilgili detaylar en kısa sürede burada ve İstanbul Film Akademi web sayfasında duyurulacaktır.Selamlar, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Ocak 7, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 7, 2013 gönderildi Hayırlı olsun Ümit hocam. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Ocak 7, 2013 gönderildi Yazar Forum Editörü Paylaş Ocak 7, 2013 gönderildi Hayırlı olsun Ümit hocam.TeşekkÜr ederim Mehmet hocam, eğer yeterli sayıyı toplayabilirsek kursu açacağız. Firma şu anda başta sinema ve diziler için senaryo yazım eğitimi veriyor. Fotoğraf eğitimini ne zamandır dÜşÜnÜyormuş ve tesadÜfen görÜştÜk bakalım ne olacak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Ocak 7, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 7, 2013 gönderildi Bende yeni orada bir yerde kursa başlayacam abi bilseydim yazılırdık buraya ama çekim zamanları falan geliriz he gezilere arada hayırlı olsun 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akif GÖKYOKUŞ 161 Ocak 8, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 8, 2013 gönderildi Hayırlı olsun hocam 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Ocak 8, 2013 gönderildi Yazar Forum Editörü Paylaş Ocak 8, 2013 gönderildi Hayırlı olsun hocamÇok teşekkür ederim Akif hocam, Yeterli sayıya ulaşabilirsek başlayacağız. Malum, adım başı fotoğraf kursu dolu.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ahmet gul 0 Ocak 9, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 9, 2013 gönderildi abi hayirli olsun abi maillerimi aldinmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Ocak 10, 2013 gönderildi Yazar Forum Editörü Paylaş Ocak 10, 2013 gönderildi abi hayirli olsun abi maillerimi aldinmiAhmet Merhaba;Az önce seni aradım ama ulaşamadım. Daha önce de aynı durum oluştu. Numaran mı değişti? Gönderdiğin 2 e-postayı aldım ve hemen seni maillerle ilgili konuşmak için aradım ama ikisinde de sana ulaşamadım. Telefonun değiştiyse lütfen bana bildirebilir misin?Selamlar, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın