Tamer DURSUN 172 Oluşturuldu: Ocak 8, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Ocak 8, 2013 burdan indirinhttp://www.adobe.com/downloads/cs2_downloads/index.html 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ocak 10, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 10, 2013 gönderildi Eski sürümlerle ilgili yapılacak en iyi seçim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Ocak 10, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 10, 2013 gönderildi Adobe bu CS2'nin bedava olmadigini, aktivasyon sunucularindaki bir sorundan dolayi kayitli kullanicilar sorun yasamasin diye master-key seklinde sifreler dagittigini soyledi. Bu sekilde CS2 kurarsiniz ama yazilim kayitli (ya da legal) olmayacak.Tabi bunu acik acik degil de blog yoluyla soyluyor. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Ocak 10, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 10, 2013 gönderildi Adobe bu CS2'nin bedava olmadigini, aktivasyon sunucularindaki bir sorundan dolayi kayitli kullanicilar sorun yasamasin diye master-key seklinde sifreler dagittigini soyledi. Bu sekilde CS2 kurarsiniz ama yazilim kayitli (ya da legal) olmayacak.Tabi bunu acik acik degil de blog yoluyla soyluyor.Bu olayi Adobe.jp yani Japon sitesinde de yazıyormuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer DURSUN 172 Ocak 11, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 11, 2013 gönderildi Şimdi ben bunu indirdim. Kurdumda. Kullanmaya başladım. (başladım derken 3 yasındaki çocuğun duvarı çizmesi gibi bişey) Sakata gelirmiyim.? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Ocak 11, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 11, 2013 gönderildi Bunca yıldır crackli kullananlar sakata gelmediyse size hiç bişey olmaz Ancak benim anlamadığım yarın öbür gün bu key ler çalışmayacak. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın