Hasan Kaan 0 Oluşturuldu: Ocak 11, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Ocak 11, 2013 Öncelikle Merhaba Arkadaşlar. Elimde Nikon D5100 + 18-55mm VR Var.Bugün Nasıl Olduysa Makineyi Bir Metre Yükseklikten Parke Zemine Düşürdüm.Makinenin GÖvdesinde Herhangi Bir Hasar Oluşmadı Fakat Lensin Ön Halkası Çok Fazla Oynamaya Başladı. Bu Durum Canımı Sıktı Doğrusu , Makineyi Dükkan Garantili Aldım ve Henüz 2 Ay Olmadı.Bu Durumu Ben Kendim Halledebilir Miyim , Yoksa Aldığım Yere Mi Gitmeliyim? (Sirkeci Biraz Uzak Düşüyorda.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Ocak 11, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 11, 2013 gönderildi aldıgın yere gıt kendın ugrasma.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Kaan 0 Ocak 11, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 11, 2013 gönderildi http://www.youtube.com/watch?v=TaAYhuOlWdYBu Video Hocam , Birde Düştükten Sonraki Herhangi Bir Fotoğraf Atayım.http://b1301.hizliresim.com/15/c/hvkyp.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Ocak 11, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 11, 2013 gönderildi aldıgın yere gotur bunu hıc kurcalama basıt bıseydır para almayabılır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Kaan 0 Ocak 11, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 11, 2013 gönderildi Tamam Hocam , Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Ocak 11, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 11, 2013 gönderildi geçmiş olsun. en iyisi aldığınız yere götürmek. body de bir sıkıntı yoksa iyi 18-55 mm objektif o kadar da pahalı değildir. eğer masraf için büyük bir mebla isterse yenisini alın 100-150 tl rahatlıkla bulabilirsiniz. Fotoğrafta da sıkıcı bir durum yok gibi gözüküyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Kaan 0 Ocak 11, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 11, 2013 gönderildi Yok , Fotoğrafta Sıkıntılı Bir Durum Yok. Sanırım İçeriden Bir Mekanizma Kırıldı. Yarın Götüreceğim , Bakalım Ne Diyecekler. Garantili Fakat Kullanıcı Hatası Olduğundan Garanti Kapsamı Dışındadır Büyük İhtimal. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ocak 12, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 12, 2013 gönderildi Garanti kapsamı dışında kalacaktır. Götürdüğünde servis'e gönderecekler ve onlarda sana gercekten lens'ın fıyatı kadar masraf çıkartılar. ya servis dışı yaptırıcaksın yada o lens arkadasların dedıgı gibi ucuz bir lens yenısını bulabilirsin temiz ve cok ucuz fiyata.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın