Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Oluşturuldu: Ocak 15, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Ocak 15, 2013 http://dx.com/p/macro-lens-adapter-for-nikon-2326 şu ürünü aldım ama objektife taktım vidalı olan aparatı objektiften sökemedim takılı kaldı zorlamama rağmen çıkmıyor bilen biri yada bir yöntemi varmı sokmenin normal oturttum çok rahat oturdu yerine ama çıkmıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Ocak 15, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 15, 2013 gönderildi bağlantı nıktasındaki ufak pimin içeri geçmesi lazım sanırım lensi sökmek için. Dolayısı ile tüpün yanındaki ufak pimi lensin tersine doğru çekip çevirmeyi deneyin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Ocak 15, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 15, 2013 gönderildi sonradan fark ettim o vida gibi görünen pimi geriye doğru çekip objektifi çıkardım teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın