İçeriğe git

Nikon SB 700 & Metz 58 AF-2 & Yongnuo YN-568EX Öneri?


Recommended Posts

Nkon D7000 için bu üç flaşdan (Nikon SB 700 & Metz 58 AF-2 & Yongnuo YN-568EX) birini yutdışından almayı planlıyorum yarı profesyonel iç mekan ve dış mekan alarak kullanmak için hangisini önerirsiniz? Metz için fazla yorum bulamadım.. Cevaplar için şimdiden Teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İllaki bu tercihler arasında seçim yapacaksanız Sb 700 ve Yn-568 işinizi görür tabi bütçeye göre hareket söz konusu sanırım bu durumda Yn-568 daha hesaplı olacaktır. Eğer bütçe söz konusu değil ile sb 900 -910 modellerini incelemenizi tavsiye ederim. Metz konusunda bişi diyemiyeceğim hiç inceleme fırsatım olmadı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

teşekkürler.. Sanırım haklısınız sb 910 modeli en mantıklısı bütçeyi biraz zorlamamız gerekecek.. internetten bu sitedeki fiyatı buldum ama güvenilirmi değilmi bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum malum ben Ankaradayım..

http://www.yenicarsim.com/nikon-sb-910-flas-ucretsiz-kargo/flaslar/id/1175170/

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yeniçarşım adı gibi piyasaya yeni giren ve hızla yükselen bir site en azından ben adını yakın zamanda duymaya başladım.Gittigidiyor tarzı işleyen bir site ve sizin baktığınız ürün Gül Color'un dükkanında yer alıyor.Gül Color hakkında olumsuz bir yorum duymadım ben.Dükkan değerlendirmeleri de iyi derecede puan almış durumda.Tabi yine de araştırmakta fayda var.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

En iyisi SB910, eger bu isten para kazanirim ya da cok ciddi amatorum derseniz. Yalniz o alet bayagi buyuk almadan bir deneyin. Olmazsa SB-700 tavsiye ederim. Tek SB-910 yerine iki SB-700 alan birini taniyorum. D700 ile ic mekanlarda portre cekiyor. Eski SB-800lerini satip iki SB-700 aldi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

para kazanma amacımız ağır bastı sb-910 aldım yeniçarşım gül colordan paralel ithalat ürünü, onun için fiyatı uyguna geldi, toplamda 12 ay taksitle 990 TL ye mal oldu (axses %10 çip para yükledi), gelen flas sorunsuz 2 yıl ithalatçı garantili.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.