tuncay özdal 0 Oluşturuldu: Ocak 21, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Ocak 21, 2013 merhaba arkadaşlar.. geçengün aldığım d800 ile yaptığım çekimlerde bazı fotoğraflarda ciddi morluklar olduğunu gördüm.. böyle bir problem neden kaynaklanabilir acaba..?fikriniz olabilmesi için bir fotoğraf ekledim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus BULAT 73 Ocak 21, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 21, 2013 gönderildi O anki ışık durumundan kaynaklı bir durum olabilir.Bazen yüksek ışık altında bu gibi morluklar çıkabilir.Daha önce bu kadar yayılmış olanını görmemiştim açıkçası. Lensinizde parasoley var mı? Parasoley veya flash kullanarak tekrar deneyebilirsiniz.Tabi bu sorun tüm fotoğraflarda yoksa.Tüm fotoğraflar aynı şekildeyse bir yerde başka bir sorun var demektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Akif GÖKYOKUŞ 161 Ocak 21, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 21, 2013 gönderildi Tuncay Bey merhaba,HoşgeldinizLensinizde herhangi bir filtre varmı ? ( UV vs )Farklı lenslerle deneme yapabildinizmi ?Makinenizin WB ayarınıda kontrol edermisiniz .Kolay gelsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Ocak 21, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 21, 2013 gönderildi Sanki filtrede leke var gibi. Sadece belli bir bolgede morluk var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın