akif yüzbaşıoğlu 3 Oluşturuldu: Ocak 21, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Ocak 21, 2013 ilk hdr çalışmalarımı sizinle paylaşıyorum.. bütün eleştirilere önerilere açığım.. yeterki konuya bakıp da boş geçmeyin =)http://imageshack.us/a/img689/3803/87420185.jpghttp://imageshack.us/a/img23/2828/56978393.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Habib Şakar 14 Ocak 21, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 21, 2013 gönderildi İyi Akşamlar Akif Bey Bir amatör olarak güzel bir çalışma olmuş HDR fotoğrafa çok ayrıbir efekt ve canlılık veriyor tabiki detayları Sayın üstatlarımız daha iyi değerlendireceklerdir başarıların devamını diler esenlikler dilerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus BULAT 73 Ocak 21, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 21, 2013 gönderildi Mobilden görebildiğim kadarıyla teknik olarak başarılı duruyor çalışmalılar. 2. fotoğraf kadraj olarakta hdr tekniği olarakta daha iyi olmuş bence. ilk karenin kadraj oluşan perspektiften ötürü bana biraz sıkıntılı geldi ama teknik başarılı tebrikler. Çalışmalarınızda başarılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kadir alpago 50 Ocak 21, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 21, 2013 gönderildi sarı tonların fazla kaçması akıcılığı bozmuş sanki. biraz daha sığ ton kullanılsaydı çok daha başarılı olabilirdi. ama yınede ilk denemeye göre gayet başarılı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akif yüzbaşıoğlu 3 Ocak 21, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 21, 2013 gönderildi teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Ocak 22, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 22, 2013 gönderildi ikinci fotoğraf daha güzel olmuş bence. Birincisi de kadarj hatası var. Bunu bende yapıyorum. Bu hdr olayına bende zarmak istiyorum ama bir türlü vakit ayarlayamıyorum. Güzel kareler yakalamanız dileğiyle. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beysan TAŞCI 57 Ocak 22, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 22, 2013 gönderildi Ben ilk kaadrajı daha bir sevdim.Dinamik, yeniliğe açık ve daha cesur . Ancak keşke bulutlarda bir hareket olsaymış ve merdivenler daha az yer kaplasaymış kadrajda....Eline sağlık.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ocak 23, 2013 gönderildi Paylaş Ocak 23, 2013 gönderildi İlk çalışman olmasına ragmen güzel olmus herzaman aşırı abartıdan kaçmayı unutmayın..Bu arada fotoğrafların tek kare üzerinden HDR yapılmıs sanırım.. yani sahte hdr dediğimiz tek kare ile yapılan.. 2. fotoğrafın kadrajın güzellği ile diğerinden farklı olmus..2. kare'de insanlar hareket kısımlarında fazla bozulma göremedim buda tek kare' hdr yapıldıgı ıcındir.. Normal'de hareketli cisimlerde hdr biraz heves bozar..iyi çalışmalar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akif yüzbaşıoğlu 3 Ocak 23, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 23, 2013 gönderildi tek kareden yapmadım ama neden böyle oldu bende anlamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın