Mehmet Hanifi FİDAN 2 Oluşturuldu: Şubat 4, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 4, 2013 Merhabalar ben bu alanda yeni ve bir okadar da hevesliyim. Bu işi gerçekten yapmak ve kendimi bu alanda çıkabileceğim maksimum seviyeye çıkarmak istiyorum.Bu nedenle; kendimi nasıl geliştirebilirim?, nasıl çalışabilirim?. Siz tecrübeli arkadaşlarım ve hocalarımdan önerilerinizi bekliyorum. Saygılarımla. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Şubat 4, 2013 gönderildi Paylaş Şubat 4, 2013 gönderildi İnetnette çok bilgi var ama iyilerine denk geleceksin mesela youtube de bir kaç videolarlink: http://www.youtube.com/watch?v=m6w-OY0-6qo&list=PLE72A2E00F227C241bunların hepsini izle ve uygulaFatih abinin videoları varhttp://www.youtube.c...C3%B6zt%C3%BCrkbascek.com var bu siteleri şimdi araştırın.Diyafram estantene iso üçlemesini iyice kavrayın. Bol bol deklanşöre basın. Hefesinizi ve umudunuzu yitirmeyin.edit kadir abinin vieolarının linkini koyacam otomatik videoya dönüyor kod olarak yazdım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit Kürşad 41 Şubat 5, 2013 gönderildi Paylaş Şubat 5, 2013 gönderildi İlk olarak makinenin çalışma mantıgından basla.Internetnet her turlu bılgıye elverıslı.Daha sonra yazılı teknık bılgılerı ogren.Not tut !İç mekan-Dıs mekan ogrendıklerını uygulamaya dok, sonucları buna baglı degerlendır ve tekrar tekrar incele.Takıldıgın yerlerı forumda soru olarak sor,hatalarını degerlendırıp duzeltmeye çalıs.Son olarakta Ps bılgısıne ıhtıyacın olucak,onuda videolarla kurcalaya kurcalaya ogrenırsın.(plug-ın lerde yardımcı olurum)Bunun yanında marka ve modellerın ıncelemelerını izle,bırseyler kaparsın.En azından ben boyle ogrendım )işe yarıyor.!Edit:Gozunuz ekıpmanda olmasın,sonra benım gıbı setınızı yenıden kurmak zorunda kalırsınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Şubat 5, 2013 gönderildi Paylaş Şubat 5, 2013 gönderildi Önce makineyle oyna kap.Sonra teknik bilgileri Öğren.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tamer DURSUN 172 Şubat 5, 2013 gönderildi Paylaş Şubat 5, 2013 gönderildi Kayığa bin, denizin ortasına git, Kayığı batır, Ya yüzmeyi öğrenir kurtulursun, yada balıklara ziyafet olursun. Yani demem oki. Makinanın otomatik neyi varsa kapat , Manuele al, Çekeceğin karenin karşısına geÇ, Dene deneyebildiğince. Merak etme en azından bunun sonunda her ne kadar hayyama düşmek varsada; balıklara yem olmazsın. Amma illede abi bana işe yarar bişey de dersen. Derimki " IŞIK, HIZ, AÇI." Bu uyumu yaptınmı gerisi kolay. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın