İçeriğe git

Eye-Fi


Recommended Posts

Merhabalar,

Ben Eye-Fi hafiza kartini kullananiz varmi diye soracaktim. ;) Benim anladigim kadariyla wifi araciligi ile fotografi bilgisayara aktariyosun veya diger aletlere gonderebiliyosun. Telefonlardan alistigimiz uzere cektigimiz fotograflari aninda karsi tarafa aktariyoruz. Dogrusu bu ozelligi makinemde cok ozluyorum. Makinenin belli bir modelmi olmasi gerekiyor bu karti kullanmak icin?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aynen dediğiniz gibi wifi kartların kendi yazılımları ile pc üzerinde veya iphone(IOS) Android gibi mobil yazılım üzerinde aktarım yapabiliryorsunuz..

Makinanın öncelikle kart tipi SD olması gerekiyor. bazı modeller CF kart kullandığından bu problem olabiliyor. Ancak bunun içinde CF adaptörler çıkmıştır. Bunların tamamıyla olmasada bazı modelleri ile CF slot'lu modellerdede çalıştığı oluyor..

Desteklenen modeller fazlasıyla var tam liste buradan göz atabilirsiniz..

http://support.eye.fi/cameras/#nikon

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Cevap icin tesekkurler Kemal Bey, forumlarda cok karsilasmiyorum bu kartla ilgili sorulara diger SD kartlarindan aldigimiz performansi eye-fi kartiylada alabiliyormuyuz. Kullanirken bu kartin onceligi olmasi gerekmezmi yani kullanim acisindan daha bir kolaylik sagliyodur heralde degilmi? Kullandiysaniz fikrinizi almak isterim kart hakkinda.

Verdiginiz siteden yararlandim d3100 destekliyo karti :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tabiki kolaylıktır dediğiniz gibi ancak yaptığınız iş bunun için önemlidir bence ürün çekimi katalog çekimi gibi yaptığınız işleride anlık olarak bir pc'den veya tablet'den bakmak görmek büyük halini iyi sonuclar çıkartmanıza faydası vardır..

Hız açısından bakarsak diğer kartlar gibi fazla seçenek'leri olmasada iyi sonuclar veriyor tabiki.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.