Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Oluşturuldu: Şubat 10, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 10, 2013 http://dx.com/p/niko...00-black-151247 bu üründe karar kıldım. Neden alacam diye soracaksanız. Baraj inşaatında çalışıyorum. Mart ayında işim bitecek büyük ihtimal artık kısmet neresiyse gurbete devam bir iki yıldır doğru dürüst izin kullanmadım. çıkış aldıktan sonra alacağım tazminat ile bir Kütahya (Abim var), İstanbul ve Diyarbakır'a gezmeye gitmeyi planlıyorum şarj sıkıntısı çekmemek için almak istiyorum. Bu ürünü kullanan varmı.Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Şubat 10, 2013 gönderildi Paylaş Şubat 10, 2013 gönderildi Var ben kullanıyorum al iyidir grib 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Şubat 10, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 10, 2013 gönderildi Aynı model mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Şubat 10, 2013 gönderildi Paylaş Şubat 10, 2013 gönderildi Marka farklıda içindeki aynı yani.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yiğit Kürşad 41 Şubat 10, 2013 gönderildi Paylaş Şubat 10, 2013 gönderildi İyi olabılır ama yan sanayıde phottıx en ıyısı dıye bılıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Şubat 11, 2013 gönderildi Paylaş Şubat 11, 2013 gönderildi Marka göremedim pek ancak yan sanayi almayı istiyorsanız ondada MEIKE almanızı isterim kaliteli ve dayanıklı bir marka.. Ebay'de uygun fiyatlara çok bulabilirsiniz.. 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın