İçeriğe git

Fotoğraflara İmza Ekleme İle İlgili


Recommended Posts

Merhaba arkadaşlarım keyıfler nasıl?

Fotoğraflara imza eklemek istiyorum ama bir türlü başaramadım. photoshop ile toplu ımza ekleme vıdeosu var basçek ın ama onuda basaramadım. utanıyorum kendımdenn :) basıt bır olayı beceremıyorum :) fotoğraflara genelde ımza koyma taraftarı olmadıgım ıcın pek merak salmamıstım bu konuya :) Watermark Factory 2 programıda var aslında ama daha pratık çözümü olan mutalak vardır ;)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Cs 5 ten T sımgesıne tıkla yazını yaz tık ısaretıne tıkla.Burdan buyukluk kucukluk yazı stılı cesıdı vs ayarlarsın.Boyutu ıcınde ctrrl+t yap ve boyutunu ayarla ıslemden sonra enter e bas.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Photoshop katmanlar mantigi ile calisir. Dolatisi ile hazirladiginiz imzayi katman olarak fotografinizin uzerine tasiyabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Orçun katmanada gerek yok bıldıgım kadarıyla yanı sadece dublıce layer yapıyoruz o kadar.Gerısınde yazıyı zaten eklıyoruz.Genel oalrak dusunursek sana katılıyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ben bir tane imza dosyası hazırlamıştım PSD olarak. Yazı katmanını fotoğrafın üzerine taşıyordum, böylelikle her seferinde aynı formda imzayı fotoğraflarıma ekliyor daha profesyonel bir hava oluyordu. Ara Gürel'in fotoğrafla ilgili düşüncelerini okudukça fotoğraflarıma imza atma işinden vazgeçtim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sevgili kardeşim senin tarif ettiğin işi PS ile yapabilmen için önce bi actions oluşturman gerek. Actions'unu oluşturduktan sonra sonra file menüsünde ki Automate - batch menüsünden belirttiğin klasördeki tüm fotoğraflara yazabilirsin

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İmza olayını bi çok arkadaştan farklı yöntemlerle öğrenebilirsin ki bi kaç yöntem söylemişler. Fakat çok özel sebepler yoksa (çok başarılı, farklı, kendini çok beğendiğin v.s) imza kullanma derim. Fotoğrafın estetiğini bozabiliyo. Ayrıca fotoğrafta fotoğraftan daha fazla dikkat çekebiliyo.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

işte sıkıntı orda baslıyor. actıon oluşturup durdurduktan sonra fıle dan bır dosya ısmı verıp oraya exe halınde dublıce oluştuyorum ama. hedef klasöru bu dublıce in uzerıne bıraktıgımda normalde klasör ıcındekı resımlerı pgohoshopta sayfaya getırıp hepsını tek tek ımza işlemesi gerekiyor. ama hata veriyor iletişim kurulamadı diye

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Ekdeki dosyada sadece 2 farklı yazı tipi var.. Aslında çok basit..

Siz bence Font sitelerinden hoşunuza gidecek bir font bulun.. Sonrasında Fotoğrafınızın üzerine not yazar gibi bu fontu seçerek

Kadir ALPAGO yazın aynısı oluşacaktır..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.