İçeriğe git

Umre Yardım.


Recommended Posts

Mart ayının ortasına doğru Umre ziyaretinde bulunacağım (Allah nasip ederse). Bu konu ile ilgili Yardımınıza ihtiyacım var. Öncelikle Fotoğraf makinamı telesi, Üçayağı laptpumu sıkıntısız gÖtÜrebilirmiyim. Gittikten sonra Fotoğraf çekme konusunda Suud yÖnetiminin bu konuda bir kısıtlaması varmı. Hafıza kartım kaçlık ve markası ne olmalı.

Yardımlarınız için peşinen teşekkÜrler. He bide çekim için tavsiye edeceğiniz yerler varmı?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yanlış bilmiyorsam Allaettin abi gitti, gördü, fotoğraf çekti;

http://www.pentaxturkiye.com/forum/index.php?action=profile;u=1714

Bir ulaşın derim, tecrübelerini aktaracaktır muhakkak.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

çekiliyor arkadaşlarım çekilmiş hep foto yalnız bence makineyi orda takasa ver uygun farklı modem bir makine al orda ucuz olabilir bakbi alternatiflere. :) Allah kabul etsin..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tamer Bey iyi akşamlar Önce Allah niyetinizi sağsalim yerne getirmek nasip etsin şimdiden hayırlı olsun Bana Allah nasip etti 2011 Şubatıda Umreye ve 2011 kasımıda Hacca gittim Fotoğraf işine gelince Küçük Kompak makinalar hariç gÖze batan büyük Prof. makinalar ve tripot la fotoğraf çekmeniz imkansız gibi ben oradan bir sony makine aldım buraya gÖre biraz hesaplı güzel fotoğraflar ve HD videolar çektim kutsal açı ve oralardaki eski Osmanlı eserlerinden çok güzel hac ve umre slayt ları yapıp bütün umre ve hacı arkadaşlarımla paylaştım ve aramızda çok iyi bir ilişkı ve dostlut kÖprüsü oldu size tavsiyem oradan küçük bir makine alıp bu işi yapabilirsiniz hafıza kartı olarak bana 2 ad 16 GB.lik kartlar yetti ayrıca başka sorun olursa cevaplarım seneye inşallh bende umreye gidecem saygılarımla

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.