Volkan Ceyhan 0 Oluşturuldu: Şubat 23, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 23, 2013 Sevgili forum arkadaşlarım, yeni bir makine alma sürecindeyim ve bu iki makine arasında kalmış bulunmaktayım. Siz olsanız hangisini seçerdiniz? ..... alırdım çünkü şu sebepten veya .... almazdım şu sebepten dolayı şeklinde yazarsanız çok memnun olurum. Hemde benzer arayışlarda olan arkadaşlarımızında işine yarar..http://kiyas.la/tr/fotograf-makinesi/karsilastir/Nikon-D7000-vs-Pentax-K-5 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Şubat 23, 2013 gönderildi Paylaş Şubat 23, 2013 gönderildi http://www.nikonturk.com/konu/1065-pentax-k-5/page__hl__pentax__fromsearch__1 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ceyhan 0 Şubat 23, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 23, 2013 gönderildi Teşekkür ederim. Oldukça aydınlatıcı bir başlıkmış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Şubat 23, 2013 gönderildi Paylaş Şubat 23, 2013 gönderildi Teşekkür ederim. Oldukça aydınlatıcı bir başlıkmış.Linki atan arkadaşda pentaxcı oda pentaxdan nikona geçti ama hala pentaxo sever pentax benim çocukluk hayalimdi sadece compact makinesi ama karar senin biz nikoncuyuz iyice araşdır bak kararını ver ben 45 gün araşdırdım sonra aldım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Şubat 24, 2013 gönderildi Paylaş Şubat 24, 2013 gönderildi Linki atan arkadaşda pentaxcı oda pentaxdan nikona geçti ama hala pentaxo sever pentax benim çocukluk hayalimdi sadece compact makinesi ama karar senin biz nikoncuyuz iyice araşdır bak kararını ver ben 45 gün araşdırdım sonra aldım..Benim sadece Pentax'a karşı sempatim var. Kendimi Pentaxçı veya Nikoncu olarak görmüyorum.Bütçemin yettiği en iyi olduğuna inandığım marka model ne ise onun tarafındayımdır.Şuan K5 değilde D7000 kullanıyor olmamın tek sebebi, uzun süredir Pentax kullanmam ve farklı bişeyler denemek istemem. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kadir alpago 50 Şubat 24, 2013 gönderildi Paylaş Şubat 24, 2013 gönderildi piyasa devi olmak kolay bir zanaat değildir. buyuk pazarın oldugu pıyasalarda her zaman ıyı olan ayakta kalır ve devamlılı olur. bu her sektorde böylrdır. nıkon ve canonnun hala ciddi rakıpleri yok ıse bu onları pıyasadakı guvenılırlıgını ve buyuklugunun ıspatıdır. diğerleri figürandan başka birsey değildir bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın