Onur Turan 0 Oluşturuldu: Mart 4, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Mart 4, 2013 MerhabaAranıza Ankara dan katılıyorum, yaş 46...Gençlik yıllarımda Canon AV1 ile bu dünyaya merhaba demiştim(hala benimle),onunla uzun yıllar çektik çektik çektik (: sonra birkaç kompakt dijital makina ile deneyimlerim oldu,birkaç ay öncede D90 aldım yavaş yavaş ilerliyoruz işte (:Saygılar,Sevgiler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Mart 4, 2013 gönderildi Paylaş Mart 4, 2013 gönderildi hoşgeldiniz 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus BULAT 73 Mart 4, 2013 gönderildi Paylaş Mart 4, 2013 gönderildi Aramıza hoşgeldiniz.Bu aralar forum sanki biraz hareketlendi gibi.Bu durum açıkcası hoşuma gidiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mart 5, 2013 gönderildi Paylaş Mart 5, 2013 gönderildi Aramıza hoşgeldiniz umarım forumlar faydalı olacaktır.. Forumlarda ve fotoğraf bölümlerinde fotoğraflarınızı bekliyoruz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın