ismail altıkulaç 0 Oluşturuldu: Mart 5, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Mart 5, 2013 Selamunaleyküm fotoğraf dünyasına giriş yapmak istiyorum çok pahalı bir makine almak istemiyorum.sizce Canon EOS 1100D Canon 1100D EF-S 18-55 III Lens + 4 GB HAFIZA KARTI + çANTA HEDİYELİ 900 tlyada NIKON D3100 14.2MP 3.0 LCD SYH 18-55 VRLENS4GB SD 1100 tlyada Nikon D5100 + 18-55mm Lens 1300 tl sizce yeni başlayan biri için hangisi daha uygundur D5100 almak istiyorum ama biraz beklemem lazım öğrenciyim kendim para biriktirerek aldığım için biraz zorlanıyorum.Fazla para vermekte istemiyorumBide şöyle birşey var sadece fotoğraf çekicem video fazla çekmem sizce hangisi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus BULAT 73 Mart 5, 2013 gönderildi Paylaş Mart 5, 2013 gönderildi Gerekli cevabı Mehmet abi vermiş.Konuyu fazla uzatmaya gerek yok bence.Eğer seçimleriniz bu makinelerden biriyse ve bu makinelerden hangisini seçeceğinizi soruyorsanız.Seçiminiz D5100 olmalıdır.Gerekli teknik karşılaştırmalara da bakabilirsiniz. D5100 listedeki cihazlar arasında en başarılı olandır.Daha büyük "sensör" daha iyi "iso başarısı" daha iyi "video çözünürlüğü".Ki bunlar içerisinde bence önemli olan daha büyük sensör ve daha iyi iso başarısı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail altıkulaç 0 Mart 5, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Mart 5, 2013 gönderildi Bilgilendirme için çok Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Mart 6, 2013 gönderildi Paylaş Mart 6, 2013 gönderildi 5100 Nikon Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail altıkulaç 0 Mart 9, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Mart 9, 2013 gönderildi Nikon D5100 aldım kolay sanıyordum fotoğraf çekmeyi harbiden zor birşeymiş.Birşeyi ayarlasam diğer birşey bozuluyo iyi mi yaptım kötümü bilmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail altıkulaç 0 Mart 9, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Mart 9, 2013 gönderildi Vaktim varda çok karmaşıkmış tırstım biraz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail altıkulaç 0 Mart 9, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Mart 9, 2013 gönderildi Bulutlu havalarda diyafram ve iso değerleriAçık ve güneşli havalarda diyafram ve iso değerleri genelde nasıl oluyor Biraz araştırma yaptım okudum birşeylerde karışık baya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus BULAT 73 Mart 9, 2013 gönderildi Paylaş Mart 9, 2013 gönderildi *Genel ortalama bir değer vermek bunlar için pek doğru değil aslında.Ama kalıplaşmış sayılan değerler var.çok meşhur olan güneşli 16 kuralı gibi.f\16 Enstantane 1\125 iso 100 güneşli 16 kuralı diye geçer ama bunlar ortalama tahmini değerlerdir.Sizin içinde bulunduğunuz yere ve ışık koşullarına göre bunlar değişir.Bunları zamanla tecrübeyle kazanırsınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mart 10, 2013 gönderildi Paylaş Mart 10, 2013 gönderildi 1000TL param olsa ve fotoğrafçılığın F sini bilmesem;Samsung GX10D + 18-55 alırdım 2.el 500-600TL civarında.2 sene boyunca parçalayana kadar kullanır ondan sonra ben bu işi öğrendim galiba diyebiliyorsam ona göre yeni bişey alırdım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın