y.Güngör 86 Oluşturuldu: Mart 7, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Mart 7, 2013 Bir arkadaşıma makine almayı düşünüyorum da. D5000 buldum henüz 2500 çekimde Vatan bilgisayardan satın alınmış. Ve garantisi 1 ay'a bitiyor. Arkadaş net üzerinden sanalsatış kabul etmiyor..İstanbulda yaşayan arkadaşlardan ricam benim için kontrol edebilicek varmıdır ? Makinenin kondüsyonunu, Shutterını, Ölü pixel gibi testlerini yapabilicek olan.Sonuçta bu insan bana güven diyor bense ona güvenip dolandırılacağıma buradan en azından muhattap olduğum bir insan bana yardımcı olur mantığıyla buradan rica ediyorum..Selamlar, sevgiler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Mart 7, 2013 gönderildi Paylaş Mart 7, 2013 gönderildi sahibinden get yada gittigidiyor ile gayet rahat alabilirsin aslında öyle satış açsın söyle satıcıya.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
y.Güngör 86 Mart 7, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Mart 7, 2013 gönderildi İlk mesajda belirttim zaten kabul etmiyor diye.Kabul etse sıkıntı olmayacak.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mart 7, 2013 gönderildi Paylaş Mart 7, 2013 gönderildi Ben bu işin profesörü bile olsam böyle bir olaya karışmam.Kimse böyle bir sorumluluk altına girmek istemez. 100TL ye benim sözüm senettir diyen adamdan almam, 105TL ye güvenli alışveriş yapan adamdan alırım malımı her zaman. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Mart 7, 2013 gönderildi Paylaş Mart 7, 2013 gönderildi İlk mesajda belirttim zaten kabul etmiyor diye.Kabul etse sıkıntı olmayacak..yani birader yardımcı olmak inan isterdim ama yarın bigün makinede birşey çıkar o yüzden bu riski kimse göze almaz nasip kısmet etrafınızdakilere bakıcaksınız o zaman malesef.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın