Yasin Sh-zade 7 Oluşturuldu: Mart 9, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Mart 9, 2013 Merhaba arkadashlar bu gun makinemi temizlemek istedim hava vuranlar sensora hava vurdum hava vuranin ucu deydi sensore simdi bakin bu leke mi ya ne?lutfen yardim edin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Mart 9, 2013 gönderildi Paylaş Mart 9, 2013 gönderildi foto çok net değil sanırım camına bir zarar verdin ama üstünde koruyucu olması lazım basit bir tamirde olabilir ama anlamadık ne oldunu güzel bir foto koy yada video.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Sh-zade 7 Mart 9, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Mart 9, 2013 gönderildi foto çok net değil sanırım camına bir zarar verdin ama üstünde koruyucu olması lazım basit bir tamirde olabilir ama anlamadık ne oldunu güzel bir foto koy yada video..net foto ancaq boyle oluyor digerleri buyuk hecmili deye fotolari yukleyemiyorum makinem D3100 buna yeni sensor kaca almaq olar? dollarla? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Mart 9, 2013 gönderildi Paylaş Mart 9, 2013 gönderildi Geçmiş olsun. Fotoğraf çektiğinizde fotoğraf'da belli oluyor mu? Sıkıntı yoksa devam edin yoksa bir tamirciye götürmeniz gerekecektir. ücret hakkında bir şey diyemeyeceğim. Net bir fotoğraf ekleseydiniz ne olduğunu tam görürdük ama pek belli değil. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Sh-zade 7 Mart 9, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Mart 9, 2013 gönderildi Geçmiş olsun. Fotoğraf çektiğinizde fotoğraf'da belli oluyor mu? Sıkıntı yoksa devam edin yoksa bir tamirciye götürmeniz gerekecektir. ücret hakkında bir şey diyemeyeceğim. Net bir fotoğraf ekleseydiniz ne olduğunu tam görürdük ama pek belli değil.cekiyorum hic sikintisi yok resimlere hic bi sey bilinmiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Mart 10, 2013 gönderildi Paylaş Mart 10, 2013 gönderildi (düzenlendi) f16'da gökyüzünü çekmeyi dene. Görünmüyorsa sorun yok.Ek: Pozlamayi biraz kıs, örneğin -2 yap. Mart 10, 2013 - Ertan Ozturk tarafından düzenlendi .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın