ASIM TURANLI 1 Oluşturuldu: Mart 9, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Mart 9, 2013 18*55 lens ile bu raynox un farklı makro lensleri var . acaba bu lens ile uyum sağlarmı . yani makro çekim işini bir nebze de olsa karşılar mı . 52-67 mm arası her lense takılabiliyo ama . benim sorum şu . bu lens ile kullanan varmı . ne kadar randıman verir merak ediyorum . kullanan yada bilgisi olan arkadaşlar varsa eğer yardımcı olursanız memnun olurum . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenemeF 7 Mart 30, 2013 gönderildi Paylaş Mart 30, 2013 gönderildi Close Up filtrenin biraz şekil değiştirmiş hali. Bir iki ilana baktım eğer o bahsedilen paralar isteniyorsa onun yerine AF özellikle uzatma tüpü almanızı tavsiye ederim. 18-55 ile iyi sonuçlar veriyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mart 30, 2013 gönderildi Paylaş Mart 30, 2013 gönderildi Close-UP filtre denilen sınıfta en iyisidir Raynox.Ancak 18-55 ile ne yapar? Bence hiç birşey.İnsanlar 1:1 makro lens ile ile bunu kullanıp normal makronun 1 tık önüne geçmeye çalışıyor.18-55 + raynox sadece fuzuli masraf olur. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın