ismail altıkulaç 0 Oluşturuldu: Mart 10, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Mart 10, 2013 Fotoğraf çekmeye yeni başladım Nikon D5100 aldım.Alan derinliği vermeye çalışıyorum internetten baktım anlatılanları yapıyorum ama bir türlü olmuyor yardımcı olursanız çok sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Mart 10, 2013 gönderildi Forum Editörü Paylaş Mart 10, 2013 gönderildi Fotoğraf çekmeye yeni başladım Nikon D5100 aldım.Alan derinliği vermeye çalışıyorum internetten baktım anlatılanları yapıyorum ama bir türlü olmuyor yardımcı olursanız çok sevinirim.İsmail BeyÖncelikle aşağıdaki linki dikkatle inceleyin ve halen anlamadığınız yer olursa tekrar yazın lütfen.http://www.bascek.co...-nasil-etkiler/Selamlar, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail altıkulaç 0 Mart 11, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Mart 11, 2013 gönderildi Ben o siteye bakmıştım aynısını yapıyorum ama alan derinliği veremiyorum.Galiba ben beceremiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Mart 11, 2013 gönderildi Forum Editörü Paylaş Mart 11, 2013 gönderildi Ben o siteye bakmıştım aynısını yapıyorum ama alan derinliği veremiyorum.Galiba ben beceremiyorum.İsmail Bey, Merhaba;Yapmanız gereken şey mantıken şu; çektiğiniz fotoğrafta netlik yaptığınız konunuzun önünde ve arkasında en fazla netlik istiyorsanız büyük diyafram değerleri (f11, f16, f22 gibi) kullanacaksınız. Sadece netlik yaptığım konu net çıksın istiyorsanız o zaman da küçük diyafram değerleri kullanacaksınız bu kadar basit.Selamlar, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail altıkulaç 0 Mart 11, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Mart 11, 2013 gönderildi Çok sağolun.Şimdi anladım.Daha yeni başladığım iÇin terimlere biraz yabancıyım ama baya birşey öğrendim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Şamil Güven 39 Mart 12, 2013 gönderildi Paylaş Mart 12, 2013 gönderildi http://www.uzmantv.com/fotografta-alan-derinligi-nasil-yaratilirSayfada merak edeceğiniz başka konular da vardır. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın