Onur ASLAN 0 Oluşturuldu: Mart 14, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Mart 14, 2013 Merhabalar;Ben siteye yeni kayıt oldum ve siteyi inceledikten sonra da çok faydalı bilgiler olduğunu gördüm(Daha yeni olduğum için çok fazla sorum var aslında) Bir sorunum var onu sizlerle paylaşmak ve sizden yardım almak istiyorum.D50 bir makinem ve AF-S nikkor 55-200 mm lensim var. Lensimi yeni aldım ve gayet düzgün çalışıyor idi. Ancak sanırım ayarını bozduğum için auto focus özelliğini kullanamıyorum. AF-L tuşu ile AF yapabiliyorum ancak deklanşör üzerinde AF yapamıyorum.Konu ile ilgili bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mart 14, 2013 gönderildi Paylaş Mart 14, 2013 gönderildi Hoşgeldiniz Aramıza..Sanırım makinanızın deklanşör tuşunun yarım basım ile focus görevini deaktif etmıssınız..Bu birçok modelde mevcuttur. Ancak D50 Menusunde bununla ilgili yer mevcutmu bilmıyorum bakmak gerekir yinede Custom Settings Menus'de bir gez autofocus ile ilgili bölümleriBunun yanında ek olarak umarım deklanşör tuşunuzda teknik bir problem yoktur. buda olacak sebeblerdendir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
olcay kolcu 17 Mart 14, 2013 gönderildi Paylaş Mart 14, 2013 gönderildi menüden fabrika ayarlarına dönersen yada AF-L tuşunu ayar menuse girersen oradanda değiştirebilirsin denklansörü devre dışı bırakmısıındır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
olcay kolcu 17 Mart 14, 2013 gönderildi Paylaş Mart 14, 2013 gönderildi Hoşgeldiniz Aramıza..Sanırım makinanızın deklanşÖr tuşunun yarım basım ile focus gÖrevini deaktif etmıssınız..Bu birçok modelde mevcuttur. Ancak D50 Menusunde bununla ilgili yer mevcutmu bilmıyorum bakmak gerekir yinede Custom Settings Menus'de bir gez autofocus ile ilgili bÖlümleriBunun yanında ek olarak umarım deklanşÖr tuşunuzda teknik bir problem yoktur. buda olacak sebeblerdendir..Aynı anda yazmısız senin yazının aynı gibi olmus kusurabakma 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Mart 14, 2013 gönderildi Paylaş Mart 14, 2013 gönderildi Custom Settings -> 14 numara diye hatırlıyorum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mart 14, 2013 gönderildi Paylaş Mart 14, 2013 gönderildi Bende ertan beyi 15 diye AE-LOCK atlında shutterpress cıft secım olacak sekılde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın