Ömer Çayır 5 Oluşturuldu: Mart 16, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Mart 16, 2013 Aranıza yeni katıldım arkadaşlar yeni nikon5100 aldım şuan BOLU FOTOĞRAF SANATI DERNEĞİ (BOFSAD) kursuma devam ediyorum hem kursun hemde sizin gibi usta olmuş arkadaşların abilerin yardımlarıla öğrenirim... 4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Mart 16, 2013 gönderildi Paylaş Mart 16, 2013 gönderildi Yeni fotoğraf makinen öncelikle hayırlı olsun. Aramıza da hoş geldin. Bolu'ya sevgi ve saygılar. Kursta başarıların devamını diler. Sitede güzel karelerini bekleriz. Takıldığın yerde de soru sorarsan yardımcı olunacaktır. Araştırmacı ol. Sıkılma, yılma ve bol bol foto çek. 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
y.Güngör 86 Mart 17, 2013 gönderildi Paylaş Mart 17, 2013 gönderildi Hoşgeldiniz Yardıma ihtiyacınız olduğunda bizler buradayız. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beysan TAŞCI 57 Mart 18, 2013 gönderildi Paylaş Mart 18, 2013 gönderildi Bir d5100 sahibi olarak ben de aramıza hoşgeldin der, herhangi bir konuda yardıma ihtiyacın olduğunda -bilebildiklerimiz ölçüsünde tabii- burada olduğumuz bildirmek isteriz.. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim ŞENER 28 Mart 18, 2013 gönderildi Paylaş Mart 18, 2013 gönderildi Hoşgeldiniz. Makinanızı güle güle kullanınız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Çayır 5 Mart 19, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Mart 19, 2013 gönderildi teşekür ederim . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Mart 19, 2013 gönderildi Paylaş Mart 19, 2013 gönderildi hoş geldin güle güle kullan bol fotolu günlerin olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın