AZİME KÜÇÜKASLAN 18 Oluşturuldu: Mart 17, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Mart 17, 2013 Nikon D3100 18-55mm DX Kit 14 MP 3†LCD DSLR Dijital Fotoğraf Makinesi aldım yarın elime geçecek. normal fotoğraf makinası çok kullandım. ama dslr fotoğraf makinası hiç kullanmamıştım. inşallah öğrenebilirim. çünkü fotoğraf çekmesini çok seviyorum. hadi hayırlısı bakalım. buradaki konularda bayağı faydalı. bana çok yardımcı olacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turan Babacan 211 Mart 17, 2013 gönderildi Paylaş Mart 17, 2013 gönderildi hayırlı olsun. ^^ 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Mart 17, 2013 gönderildi Paylaş Mart 17, 2013 gönderildi Hayırlı olsun bence o kadar merak etmenize gerek yok. Ben sizin yerinizde olsaydım şimdiden d3100 kullanma kılavuzunu indirmiş incelemeye başlamıştım http://www.nikonturk.com/dosyalar/Nikon_D3100.pdf linkte burda buyrun. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AZİME KÜÇÜKASLAN 18 Mart 17, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Mart 17, 2013 gönderildi teşekkür ederim. burayı biraz inceledim. gayet güzel. bilgiledirici çok bilgi var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AZİME KÜÇÜKASLAN 18 Mart 17, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Mart 17, 2013 gönderildi aldığım makina iyimi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AZİME KÜÇÜKASLAN 18 Mart 17, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Mart 17, 2013 gönderildi Hayırlı olsun bence o kadar merak etmenize gerek yok. Ben sizin yerinizde olsaydım şimdiden d3100 kullanma kılavuzunu indirmiş incelemeye başlamıştım http://www.nikonturk...Nikon_D3100.pdf linkte burda buyrun.hemen indirdim bile Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turan Babacan 211 Mart 17, 2013 gönderildi Paylaş Mart 17, 2013 gönderildi İlk kez dslr kullanacaklar için sade menulü bir makina. Menuler içinde kaybolup gitmeden seni geliştirir. ^^ 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Mart 17, 2013 gönderildi Paylaş Mart 17, 2013 gönderildi başlangıç içini ideal bir makine Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cem dursun 8 Mart 17, 2013 gönderildi Paylaş Mart 17, 2013 gönderildi Hayirli olsun bol fotografli gunler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AZİME KÜÇÜKASLAN 18 Mart 17, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Mart 17, 2013 gönderildi Hayirli olsun bol fotografli gunler SAĞOL Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Mart 17, 2013 gönderildi Paylaş Mart 17, 2013 gönderildi hayırlı olsun güle güle kullan öncelikle temel foto teknıklerını öğreneceğin bir kursa git gidemiyorsanda netten videoları izleyebilirsin. Hoş geldin.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AZİME KÜÇÜKASLAN 18 Mart 17, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Mart 17, 2013 gönderildi teşekkür ederim. yaşadığım şehirde kurs imkanı yok. ama internetten yararlanacağım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Mart 18, 2013 gönderildi Paylaş Mart 18, 2013 gönderildi isterseniz şu videoya bir bakın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim ŞENER 28 Mart 18, 2013 gönderildi Paylaş Mart 18, 2013 gönderildi Bende sizin gibi yeniyim. Makinalarımız da aynı. Oldukça faydalı bir foruma gelmişim. Siz de hoşgeldiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AZİME KÜÇÜKASLAN 18 Mart 18, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Mart 18, 2013 gönderildi isterseniz şu videoya bir bakın. çok haklı valla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AZİME KÜÇÜKASLAN 18 Mart 18, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Mart 18, 2013 gönderildi Bende sizin gibi yeniyim. Makinalarımız da aynı. Oldukça faydalı bir foruma gelmişim. Siz de hoşgeldiniz.teşekkürler. sizde hoşgeldiniz 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AZİME KÜÇÜKASLAN 18 Nisan 22, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 22, 2013 gönderildi YORUMLARINIZI BEKLİYORUM Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AZİME KÜÇÜKASLAN 18 Nisan 22, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 22, 2013 gönderildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AZİME KÜÇÜKASLAN 18 Nisan 22, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 22, 2013 gönderildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Çelik 6 Nisan 22, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 22, 2013 gönderildi Nikon D3100 18-55mm DX Kit 14 MP 3†LCD DSLR Dijital Fotoğraf Makinesi aldım yarın elime geÇecek. normal fotoğraf makinası Çok kullandım. ama dslr fotoğraf makinası hiÇ kullanmamıştım. inşallah öğrenebilirim. ÇÜnkÜ fotoğraf Çekmesini Çok seviyorum. hadi hayırlısı bakalım. buradaki konularda bayağı faydalı. bana Çok yardımcı olacakHayırlı olsun. Ben de 4 ay önce aynısını aldım. Makinayı anlamak kavramak istiyorsan eger surekli forum sitelerinde gezmelisin. Okuyup inceleme yapmalısın Manuel degerleri ögrenerek cekim yapmalısın ama unutma zamanla ögrenirsin kötÜ cekim oluyor diye ÜzÜlme bende öyle kötÜ zannetmiştim ama iş makinanın ayarlarında bitiyor. Şimdiden bol sans. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
y.Güngör 86 Nisan 22, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 22, 2013 gönderildi Lens'inizi biraz daha tanımanız gerekiyor Azime hanım.Maksimum ve minimum çekim mesafesi aralıklarını bildiğiniz taktirde daha keskin sonuçlar alabilirsiniz.Bol fotoğraflı günler.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk gurdal 2 Nisan 22, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 22, 2013 gönderildi Nikon D3100 18-55mm DX Kit 14 MP 3†LCD DSLR Dijital Fotoğraf Makinesi aldım yarın elime geÇecek. normal fotoğraf makinası Çok kullandım. ama dslr fotoğraf makinası hiÇ kullanmamıştım. inşallah öğrenebilirim. ÇÜnkÜ fotoğraf Çekmesini Çok seviyorum. hadi hayırlısı bakalım. buradaki konularda bayağı faydalı. bana Çok yardımcı olacakhttp://www.nikonturk.com/konu/1337-kadraj-fotografcilik-egitim-videolari/ Ben buradan takip etmeye başladım. İSeyret uygula metoduyla ilerleyeceğim. Ayrıca videoları seyrederken makinan elinde olursa, öğrendiklerin daha iyi pekişir. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AZİME KÜÇÜKASLAN 18 Mayıs 8, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 8, 2013 gönderildi Lens'inizi biraz daha tanımanız gerekiyor Azime hanım.Maksimum ve minimum çekim mesafesi aralıklarını bildiğiniz taktirde daha keskin sonuçlar alabilirsiniz.Bol fotoğraflı günler.. ilginiz için teşekkürler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Alagöz 0 Haziran 7, 2013 gönderildi Paylaş Haziran 7, 2013 gönderildi https://www.facebook.com/MusalPhotogalleryİyi günler Fotoğraf çekmeye yeni başladım kendi sayfamı oluşrudum lütfen beğenebilir misiniz sayfamı sizlerin değerli eleştirilerine ve bilgilerine ihtiyacım var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AZİME KÜÇÜKASLAN 18 Ağustos 7, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 7, 2013 gönderildi BAYRAMINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR , HER GÜNÜNÜZ SEVDİKLERİNİZLE MUTLULUKLA GEÇMESİNİ DİLERİM 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın