Zeki YAZGAN 7 Oluşturuldu: Mart 24, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Mart 24, 2013 arkadaşlar makina ile çektiğim resimleri Photoshop ile ayarlamaya çalışıyorum ama sanki bir şeyler eksik gibime geliyor bu konuda sizlerinde yorumlarınızı almak istedim hangi program güzel sonuç verir yada koly kullanım gibi seçenekleri görme açısından yorum yaparsanız sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kadir alpago 50 Mart 24, 2013 gönderildi Paylaş Mart 24, 2013 gönderildi merhaba. neler yapmak ıstıyorsun fakat olmuyor? bu arada makıne genelde ''resım'' degılde fotograf ceker. resım cızılır genel de raw,nef mı cekıyorsun yoksa jpeg mı? ham fotograf cekmen her zaman daha fayda saglayacaktır sana. photoshop veya lighroom sana fazlasıyla yardımcı olacaktır. ama yok ben bunlarla ugrasamam dersen online olarak bu sıtedende yapabilrisin bişiler.http://www.splashup.com/splashup/ 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Mart 24, 2013 gönderildi Paylaş Mart 24, 2013 gönderildi ilk önce resim değil fotoğraf.Photoshop iyi kullana biliyorsanız hariklar oluşturabilirsiniz. Capture NX 2 raw işleyecekseniz ideal bir program. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mart 24, 2013 gönderildi Paylaş Mart 24, 2013 gönderildi Bence program aramadan önce ne yapmak veya işlemek istediğini anlaman gerek. Photoshop bu işin en iyisidir en üstüdür. Ancak daha farklı program olarak lightroom gibi tek tuş ile müdehale yapabileceğin paket programlar kullanmayı dene.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zeki YAZGAN 7 Mart 24, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Mart 24, 2013 gönderildi sormak istediğim sadece Fotoğraf makinası ile çektiğimiz resimleri (raw yada jpeg) renk tonları ile oynanması kırpma vs düzenlemeler yapmak için hangi tür pro kullanıyorsunuz diye sormak istemiştimBen photoshop kullanıyorum ama lighroom nasıl bilmiyorum photoshopta renk ayarlarını brightness/Contrast ile yapıyorum bu yöntem doğrumu başka yöntem tavsiye edermisiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Mart 24, 2013 gönderildi Paylaş Mart 24, 2013 gönderildi amma yüklenmişiniz he resim değil fotoğraf diye he unutmadan fotoğraf arada resim dedimizde oluyor sürçme oluyor normal normal 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mart 24, 2013 gönderildi Paylaş Mart 24, 2013 gönderildi Demek ıstedıgım buydu zaten yanı phosotop kullanımazsınız veya sıze gore degıl anlamında demedım photoshop profesyonel 'dir o yüzden lightroom ise toparlanmıs herseyı kolaya getırılmıs bir paket program gibi düşünün ancak kötü anlamda degıl kolay ve ergonomik olarak.. bir deneyin derim hoşunuza gidecektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zeki YAZGAN 7 Mart 24, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Mart 24, 2013 gönderildi Demek ıstedıgım buydu zaten yanı phosotop kullanımazsınız veya sıze gore degıl anlamında demedım photoshop profesyonel 'dir o yüzden lightroom ise toparlanmıs herseyı kolaya getırılmıs bir paket program gibi düşünün ancak kÖtü anlamda degıl kolay ve ergonomik olarak.. bir deneyin derim hoşunuza gidecektir.Kemal kardeş siz ne ile yapıyorsunuz mesela Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mart 24, 2013 gönderildi Paylaş Mart 24, 2013 gönderildi Photoshop ve Nikon Capture NX 2 Kullanıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kadir alpago 50 Mart 24, 2013 gönderildi Paylaş Mart 24, 2013 gönderildi raw cekıp photoshop un raw eklentısını ındırıp kullanır ısen son keskın sonuclara ımza atabilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zeki YAZGAN 7 Mart 24, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Mart 24, 2013 gönderildi kadir kardeş teşekkür ederim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Mart 25, 2013 gönderildi Paylaş Mart 25, 2013 gönderildi Bence, Photoshop ile ciddi uğraşmak istiyorsanız, bu iş için yazılmış kitaplar var. Ben hepsiburada.com'da denk geldim mesela, adı da sanırım fotoğrafcılar için Photoshop gibi bir şeydi sanırım. Photoshop'u hakkıyla kullanmaya başladığınızda elimizin onbirinci parmağı gibi olur. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kadir alpago 50 Mart 25, 2013 gönderildi Paylaş Mart 25, 2013 gönderildi rica ederım yardımcı olabildiysek ne mutlu bıze Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mart 25, 2013 gönderildi Paylaş Mart 25, 2013 gönderildi Anladığım kadarı ile amatörsünüz.Lightroom size daha uygun.1 gününüzü bu işe ayırın bir kaç saat lightroom eğitim videosu izleyin, son derece basit olduğunu göreceksiniz.Lightroom + Nik software yazılımları bir çok amatörün hatta profesyonelin işini fazlası ile görür. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zeki YAZGAN 7 Mart 25, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Mart 25, 2013 gönderildi Anladığım kadarı ile amatörsünüz.Lightroom size daha uygun.1 gününüzü bu işe ayırın bir kaç saat lightroom eğitim videosu izleyin, son derece basit olduğunu göreceksiniz.Lightroom + Nik software yazılımları bir çok amatörün hatta profesyonelin işini fazlası ile görür.verdiğiniz bilgiler için teşekkürler arkadaşlar aslında photoshop için acemi değilim ama sadece renk ayarlama konusunda acaba biraz daha mı koyulaştırsam yada başka bir işlem yapmam gerekirmi gibi konularda çok yetersiz kalıyorum photoshop konusunda acemi değilim ama foto işleme konusunda çok acemiyim lightromm indiriyorum deneyeceğim takıldığım konularda yardım isterim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
muhammed ayter 74 Şubat 16, 2014 gönderildi Paylaş Şubat 16, 2014 gönderildi Arkadaşlar Capture NX' in eğitimi ile ilgili herhangi bir kaynak bilen var mı?Eğitim seti olabilir, İnternette (türkçe tabiiki) bir link olabilir, kitap olabilir veya bu yazılımın eğitimini veren biri olabilir vs.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Ertem 22 Nisan 6, 2014 gönderildi Paylaş Nisan 6, 2014 gönderildi Raw + jpeg çekiyorum hoşuma gitmeyen fotoğraf üzerinde programın izin verdiği duruma kadar müdale ediyorum ayrıca photoshop cs4 kullanıyorum raw düzenlemek içinde d300s raw codec'ini indirdim rawda düzenleyip photoshopta kesip biçmem gerekiyosa hallediyorum.. renklerler oynuyorum dediniz galiba hazır ps actions'lar var onları indirip değişik renklendirmeler elde edebilirsiniz örnek vermek gerekirse Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Unal 48 Nisan 7, 2014 gönderildi Paylaş Nisan 7, 2014 gönderildi amma yüklenmişiniz he resim değil fotoğraf diye Di mi. Ayrıca fotoğraf çeken analog 35mm makine kullanan mı kaldı. Bunların hepsi resim. Olmasaydı bile bir ton post processing ile zaten resme dönüyorlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Nisan 7, 2014 gönderildi Forum Editörü Paylaş Nisan 7, 2014 gönderildi Kamera ya da fotoğraf makinasıyla çekilen görüntü FOTOĞRAFTIR. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın