B.Cem BOZBAŞ 66 Oluşturuldu: Mart 31, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Mart 31, 2013 Sevgili arkadaşlar bugün hediye olarak Nikon uyumlu bir flaş geldi bana; http://www.teknosa.com/urunler/135175979/emoblitz-d728-ttl-autofocus-flas-nikon-uyumlu Sizce nasıl bir flaş? Fiyatı 200 tl değerinde çok iyi bir şey beklemek tabi ki mümkün olmaz ama en azından güneşli bir günde işimi görür mü? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Mart 31, 2013 gönderildi Paylaş Mart 31, 2013 gönderildi Eğer satabiliyorsan satıp sb-400 al. Flaş tecrüben yoksa Nikon makinede olabildiğince Nikon flaş kullanman senin yararına.Güneşli günlerde tepe flaşı bile yeterli çoğu zaman. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Mart 31, 2013 gönderildi Paylaş Mart 31, 2013 gönderildi bugün bende gördüm tekonSA da 195 tl di sanırsam işini görecektir büyük ihtimal hayırlı olsun bize hediye getiren yok ki hep kendimiz alıyoruz. Bir kere hediye gönderdi biri (DX.Com) Alışveriş yaptım Çin'den adamlar uzaktan kumanda göndermiş sağolsun (d7000 iÇin batery grip almıştım) oda canon uyumlu Çıktı gerÇi uzaktan kumandam da vardı onuda bir arkadaşa hediye ettik. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
B.Cem BOZBAŞ 66 Nisan 3, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 3, 2013 gönderildi kapalı ortamlarda iyi iş çıkarır mı deneyemedim henüz =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın