Alperen BAYKAL 4 Oluşturuldu: Nisan 1, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 1, 2013 Merhaba değerli arkadaşlar ben yaklaşık bir yıldır fotoğraf çekiyorum ama Nikon`a yeni geçtim iyiki de geçmişim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Nisan 1, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 1, 2013 gönderildi Hoşgeldin iyi forumlar. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen BAYKAL 4 Nisan 1, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 1, 2013 gönderildi Eyvallah Gökhan Bey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Nisan 1, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 1, 2013 gönderildi Hoşgeldiniz Alperen bey. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim ŞENER 28 Nisan 1, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 1, 2013 gönderildi Hoşgeldiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Nisan 1, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 1, 2013 gönderildi Hoşgeldiniz iyiki derken neyi kastediğiniz öğrensek hem bizim için de bir avantaj olmuş olur. Hangi markadan nikon a geçtiniz.Hayırlı uğrulu olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
olcay kolcu 17 Nisan 1, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 1, 2013 gönderildi Hayirlisi olsun hoşgeldin nikon a ve foruma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen BAYKAL 4 Nisan 1, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 1, 2013 gönderildi Hoşbulduk değerli arkadaşlar, ben Sony A300 Kullanıyordum Nikon'a geçme sebebim tamamen duygusal Şimdi o makina kötü bu makina iyi diyemem ikisininde iyi yanları var tabi ki ama dediğim gibi tamamen duygusal, Nikon olsun çamurdan olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Çelik 6 Nisan 1, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 1, 2013 gönderildi Merhabalar ; Hoş geldiniz İyi Forumlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Fidan 0 Nisan 1, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 1, 2013 gönderildi selamlar hoş geldin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus BULAT 73 Nisan 1, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 1, 2013 gönderildi Aramıza hoşgeldiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen BAYKAL 4 Nisan 2, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 2, 2013 gönderildi Hoşbulduk Yunus BeyMerhaba Mert Bey Sizde Hoşgeldiniz Murat Bey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın