Burak Akbaşlı 1 Oluşturuldu: Nisan 3, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 3, 2013 Fotoğrafçılığa olan merakım ve daha amatör olmam beni buraya yönlendirdi. 17 yaşındayım ve siz üstadlardan birşeyler öğrenmek için kayıt oldum. Yazdan beri takip ediyorum ancak makinemi yeni alabildim. Nikon D5100 ile başladım. Herkese iyi forumlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Nisan 3, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 3, 2013 gönderildi Aramıza hoşgeldiniz, makineniz hayırlı olsun. Yorulana kadar okuyunuz, gerekirse birkaç kez tekrarlayarak okuyunuz. Dijitalin niğmetlerinden biri de deneme yanılmanın avantajıyla kısa sürede öğrenilebilmesidir. Başarılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Nisan 3, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 3, 2013 gönderildi Fotoğrafçılığa olan merakım ve daha amatör olmam beni buraya yönlendirdi. 17 yaşındayım ve siz üstadlardan birşeyler öğrenmek için kayıt oldum. Yazdan beri takip ediyorum ancak makinemi yeni alabildim. Nikon D5100 ile başladım. Herkese iyi forumlar hoş geldin iyi forumlar unutmadan Mehmet abinin yazılarını 2-3 kez oku Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim ŞENER 28 Nisan 4, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 4, 2013 gönderildi Burak Akbaşlı hoşgeldiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Akbaşlı 1 Nisan 4, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 4, 2013 gönderildi Hepinize çok teşekkür ederim. Zaten öncelikli amacım sizden öğrenip uygulayabilmek. öğrenci olduğum için geçen yaz araştırma fırsatım oldu ve makinemi aldığımdan beri pratik yapabiliyorum. Diyafram/Enstantane/ISO üçlüsünü anladım makinemi de manuel modda kullanıyorum. Şuan manuel netleme üzerinde çalışıyorum. Kendimi geliştirip daha güzel teknikleri uygularım inşallah. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın