ahmet şeker 0 Oluşturuldu: Nisan 6, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 6, 2013 merhaba akan su cekmeyiseven biyim 77mm lensim için nd flitre almak istiyorum özelliklerini araştırıyorum marka olarak önerebileceğiniz uygun ne vardır? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Nisan 7, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 7, 2013 gönderildi akan suyu çekmek derken uzun pozlamadan mı bahsediyorsunuz eğer amacınız uzun pozlama ise nd değil de hd filitre kullanmanız lazım. Bende bir tane var pek performans elde edemedim bu arabaların camın takılan fiklmden yapıştırdım ucuna gayet iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus BULAT 73 Nisan 7, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 7, 2013 gönderildi Uzun pozlama için Hd filtre kullanıldığını sizden duyuyorum ilk defa.Belki eksik bildiğim bir şey olabilir.Ama benim bildiğim uzun pozlama için nd filtre kullanılır.Bende Nd kullanıyorum uzun pozlama yapabilmek için.Hd filtre ile nasıl uzun pozlama yapılıyor ki ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Nisan 8, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 8, 2013 gönderildi pardon doğru nd filitre olacak. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın