Gökhan YAZICI 856 Nisan 15, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 15, 2013 gönderildi GP iyidir ama fiyat performans orantılıdır.Bir çok kişinin kullandığı ve beğendiği Sanyo Enloop şuan kullanılabilecek en iyi pillerden.Ben Energeizer 2450mAh kullanıyorum fazlası ile memnuum. Ayrıca Duracell 'in şarjlı pilleri de iyi ama pahalı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Nisan 15, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 15, 2013 gönderildi GP iyidir ama fiyat performans orantılıdır.Bir çok kişinin kullandığı ve beğendiği Sanyo Enloop şuan kullanılabilecek en iyi pillerden.Ben Energeizer 2450mAh kullanıyorum fazlası ile memnuum. Ayrıca Duracell 'in şarjlı pilleri de iyi ama pahalı. yok çok pahalı değil ben battery gribe aldım 6 adet uygun gayet piyasada duracell.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Nisan 15, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 15, 2013 gönderildi Belki piyasada uygun fiyatlı vs vardır. Ben hiç Duracell almadım, sürekli hepsiburada.com da karşıma çıktığı için ordaki fiyatlarına bakıyorum ve benim aldığım Energeizer dan pahalılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Nisan 15, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 15, 2013 gönderildi Belki piyasada uygun fiyatlı vs vardır. Ben hiç Duracell almadım, sürekli hepsiburada.com da karşıma çıktığı için ordaki fiyatlarına bakıyorum ve benim aldığım Energeizer dan pahalılar. oralar biliyorsun mocok yapıyorlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın