İçeriğe git

Nikon 24-85mm f/3.5-4.5G ED VR AF-S

Recommended Posts

yeni alacağım nikon d800 için lens araştırıyorum bütçemi baya zorladım d800 için zaten. kit lens tadında fx bir lens arıyorum. http://www.amazon.com/Nikon-24-85mm-3-5-4-5G-AF-S-Nikkor/dp/B008B14TQ6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1365973328&sr=8-1&keywords=nikon+24-85

bu linkteki lens'in fx olup olmadığı konusunda şüphelerim var kimisi fx diyor kimisi değil diyor :)

bir de size sorayım dedim :) yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Nikon markasındaki lenslerde APS-C sensör için dizayn edilmiş tüm lenslerde "DX" ibaresi vardır. Eğer lensin üzerinde bu harfler yoksa o lens kesinlikle Full Frame sensörler için uyumlu demektir. Dolayısıyla linkteki lens D800 gövdesi için uygundur. Ama bir D800'ün sahip olduğu sensörü doyurabilir mi, işte orası tartışılır :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Nikon markasındaki lenslerde APS-C sensör için dizayn edilmiş tüm lenslerde "DX" ibaresi vardır. Eğer lensin üzerinde bu harfler yoksa o lens kesinlikle Full Frame sensörler için uyumlu demektir. Dolayısıyla linkteki lens D800 gövdesi için uygundur. Ama bir D800'ün sahip olduğu sensörü doyurabilir mi, işte orası tartışılır :)

DX değil bu FX yani full frame. D800'e uyar :)

teşekkürler. doyurur mu doyurmaz mı kısmına gelince valla zaten d800 için baya bi zorladım bütçeyi gönlümde 24-70 yatıyor fakat şimdilik bunu alıcam.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.