İçeriğe git

Fotoğraf yazıcısı


Recommended Posts

Fotoğrafları çekiyoruz, bir yerlerde dijital olarak saklıyoruz, belli platformlarda paylaşıyoruz insanlar ile. Ama bir noktadan sonra yaptığımız işi elimize alıp bakmak istiyor insan. Bu anlamda fotoğraflar baskıları almak icap ediyor. Yaşadığım ülkede maalesef böyle bir imkan yok, yani gidip bir fotoğraf stüdyosuna şunların çıktısını alacağım diyemiyorsunuz. Bu sebepten bir printer almak niyetindeyim. Fakat yaşam şartlarım nedeni ile olabildiğince küçük ve derli toplu bir alet olmalı. işte bu şekilde bir yazıcı arıyorum. Sarf malzemesinin türkiyede bol olan ufak tefek bir alet bulma ihtimalim nedir Türkiye'de? bilen birileri veya kullanmış olan birileri muhakkak vardır, çantaya koyup dolaştırılacak kıvamda bir alet arıyorum, tavsiyesi olan var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

selamlar; geçdiğimiz ay antalya vatan computerden, epson L800 aldım, labaratuvar kalitesinde sonuç aldığımı söylesem yanlış olmaz. 6 adet mürekkep tankı var. 10-15 ebadında max kalitede 2500 foto basılabiliyor. yanlız bu printer sadece fotoğraf basar. incelemenizi öneririm. (L800 masaüstü printerdir çantada dolaştıramazsınız)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

tanklı sistemler en güzeli. Chiptir miptir derken batıyorsun öteki türlü. ^^

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Başol beyin yazınısa katılıyorum gerek verimi gerek fiyatı gerekse tank sistemi ile çalışması.. ve dolumlarının ucuz olması gercekten L800'ü kaliteli kılıyor.

Kullandıgım bir printer cd üstü basımı yapması gibi extra güzellikleri var.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

şimdilik hayatım masaüstü bir yazıcıyı kaldırmayacak kadar hareketli. Ondan ufak tefek bir şey arıyorum. Yerleşik düzene geçtiğimde heyhulla gibi A3 yazıcılardan bir tane almaya niyetliyim. Şimdilik şu alet bile işimi fazlasıyla görecek gibi. Ama bunu Türkiye'den temin edebilir miyim? Sarf malzemelerini Türkiye'den bulabilir miyim?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

şimdilik hayatım masaüstü bir yazıcıyı kaldırmayacak kadar hareketli. Ondan ufak tefek bir şey arıyorum. Yerleşik düzene geçtiğimde heyhulla gibi A3 yazıcılardan bir tane almaya niyetliyim. Şimdilik şu alet bile işimi fazlasıyla görecek gibi. Ama bunu Türkiye'den temin edebilir miyim? Sarf malzemelerini Türkiye'den bulabilir miyim?

www.canon.com.tr/ adresinden şehrindeki canon bölge bayiisiyle irtibata geçip al. O şekilde rahatlıkla bulabilirsin bence.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

selphy_cp810_default_tcm123-930491-50c5bee1dc94c-550x500.jpg

Canon SELPHY CP810 Foto Yazıcı

  • Şık, ultra kompakt fotoğraf yazıcısı
  • 6,8 cm (2,7 inç) eğilebilir LCD
  • Vesikalık Fotoğraf Baskısı
  • Otomatik Görüntü Optimizasyonu
  • Akıllı düzeltme
  • Mobil haldeyken baskı
  • Kredi kartı boyutlu baskılar
  • Yaratıcı mini çıkartma baskısı
  • Detaylı özellikler
  • çekici ve yerden kazandıran tasarımıyla taşınabilir SELPHY CP810 fotoğraf yazıcısı her ev için idealdir.

Herkes sadece bir düğmeye basarak 1 dakikadan kısa bir süre içinde profesyonel kalitede fotoğraflar basabilir. Boya süblimleşme teknolojisi, zahmetsizce ve beklemeden geleneksel fotoğraf stüdyosu baskılarına benzer görünüm ve hissi oluşturmak için olağanüstü derinlik ve renk geçişi sağlar. örneğin kartpostal büyüklüğündeki bir baskı yaklaşık 46 saniye sürer.

Kullanıcı dostu tasarımında kolay işlem ve görüntüleme için eğme işlevine sahip 6,8 cm (2,7 inç) LCD ekran bulunur. Ekrandaki talimatlar kolayca takip edilebilir ve 13 dili destekler.

Baskıları hızlıca almak için PictBridge uyumlu fotoğraf makinenizi doğrudan yazıcıya bağlamanız veya dahili kart okuyucuya bir hafıza kartı takmanız yeterlidir; SDXC dahil çeşitli hafıza kartlarıyla uyumludur. Ayrıca daha da fazla esneklik için USB flaş belleklerden baskı yapabilirsiniz.

İster kişisel, ister profesyonel kullanım için olsun, Vesikalık Fotoğraf Baskısı özelliği sayesinde genel kabul gören standart boyutlarda vesikalık fotoğraflar basabilir veya özel bir boyut ayarlayabilirsiniz. Kağıt tasarrufu yapmak için bir sayfaya aynı ya da farklı boyutlarda birden fazla vesikalık fotoğraf basın.

SELPHY CP810, anılarınızı paylaşmanız için birçok farklı yol sunar. çok kısa bir sürede kartpostal (148 x 100 mm), L (119 x 89 mm) veya kredi kartı (86 x 54 mm) büyüklüğünde baskılar oluşturabilirsiniz.

Sahne ve Yüz tespiti özelliğine sahip Otomatik Görüntü Optimizasyonu olağanüstü sonuçlar verir. Görüntü kusurlarını tespit edip düzeltir, sahnelerin ve yüzlerin parlaklık ve rengini ayarlarken istenmeyen parazitleri azaltır ve baskılarınıza fazladan netlik ve zenginlik kazandırır.

Baskıyı lekelere, damlamalara ve solmaya karşı korumak için her bir baskının üzerine kaplanmış olan ve albüm içerisinde saklandığı zaman 100 yıla kadar dayanabilen özel koruyucu kaplama sayesinde uzun süreli baskılar oluşturmak mümkündür.

ürünle birlikte verilen SELPHY Fotoğraf Baskı yazılımı sayesinde kendi takviminizi kolaylıkla oluşturabilir, dekoratif çerçeveler seçebilir veya Yaratıcı Baskı moduyla baskılarınıza küçük resim ya da konuşma baloncukları ekleyebilirsiniz.

SATIŞ FİYATI : 189,00 TL (KDV Dahil)

http://fotografdunyasi.com.tr/product/termal-foto-yazicilar/canon-selphy-cp810-foto-yazici.html

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

canon-kp-108in-renkli-murekkep-kagit-seti-4fd327c6e73a7-550x500.jpg

Canon KP-108IN Renkli Mürekkep & Kağıt Seti 85 TL

http://fotografdunya...kagit-seti.html

Kartuşları doluyor mu hiç bir bilgim yok. Muhtemelen herkes kullanmadığı için bu serinin kartuşları dolmuyordur. Fotoğraf kalitesini maximum dizeyde almak gibi bir niyetiniz veya gereginiz yok ise. Fotoğrafta basabilen masaüstü normal yazıcı şeklinde olanlardan almak daha ekonomik olacaktır.

KEndi tank sistemi var. rahatlıkla kendin doldurabiliyorsun. https://www.vatanbil...aspx?I_ID=64524

Fotoğraf baskı yapabilen yazıcılar : https://www.vatanbil...76=9&sb=20&sk=0

HP DESKJET 2515 Renkli baskı çözünürlüğü: 4800x1200 dpi dikkatimi çekti.

https://www.vatanbil...aspx?I_ID=62100

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Turan Bey,

İlginize teşekkür ederim. Şantiye ortamında seferi bir hayat sürüyorsunuz ve ihtiyaçlarınızı, ilgilerinizi minimum seviyeye indirgemek durumunda kalıyorsunuz. Firma ile kısa süre içinde irtibata geçeceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.