saadet usta Oluşturuldu: Nisan 19, 2013 Oluşturuldu: Nisan 19, 2013 Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık olarak 1 buçuk ay oldu kursa başlayalı. Şu ana kadar A P ve Manuel modlarda çekimler hakkında ufak ufak şeyler öğrendik ve pratik için çekimlere çıktık birkaç kez. çektiğim fotoğraflardan birkaçını paylaşmak istedim. İyi kötü tüm yorumlarınız için teşekkürler. Alıntı
Ertan Ozturk Nisan 20, 2013 gönderildi Nisan 20, 2013 gönderildi Beğendim. Anlamsız kedi ya da kola şişesi çekmemissin Alıntı
y.Güngör Nisan 20, 2013 gönderildi Nisan 20, 2013 gönderildi Birinci Fotoğrafınız Biraz Croplanabilir.2.si benim beğendiğim oldu.4.Fotoğraf dik kadrajlansaymış kafa kısmı kesilmeseymiş keşke. Muazzam netlenmiş.Hevesiniz daim olsun.. Bol fotoğraflar 1 Alıntı
Gökhan Nisan 20, 2013 gönderildi Nisan 20, 2013 gönderildi güze güzel devamını bekleriz ana sayfayada koyabilirsin aslında oylamaya.. Alıntı
saadet usta Nisan 20, 2013 gönderildi Yazar Nisan 20, 2013 gönderildi çok teşekkürler çok mutlu oldum Alıntı
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın