Turan Babacan 211 Oluşturuldu: Nisan 22, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 22, 2013 Yusuf Kadri Şirinkan - 1990 yılında Marmara Üniversitesi İletişim FakÜltesi Radyo-Televizyon-Sinema bölÜmÜnde lisans eğitimine başladı. - 1993/1995 yılları arasında TRT İstanbul Televizyonunda yardımcı yönetmenlik yaptı. - 1995-1999 yılları arasında Samanyolu Yayın Grubu bÜnyesinde çeşitli programlarda yapımcı ve yönetmen olarak görev aldı. - 1999-2012 yıllları arasında Samanyolu Yayın Grubunda Fotoğraf EditörÜ olarak çalıştı. - Mehtap Tv de yayınlanan Kadraj isimli Fotoğrafçılık programında Atölye bölÜmÜnÜ sundu. - Halen Zirve Üniversitesi İletişim fakÜltesinde öğretim görevlisi olarak çalışıyor. 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Nisan 22, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 22, 2013 gönderildi Paylaşım için teşekkürler ..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ufuk gurdal 2 Nisan 22, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 22, 2013 gönderildi Süper paylaşım, teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Nisan 22, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 22, 2013 gönderildi bende ilk yusuf abinin videolarıyla başladım bu işe desem yalan olmaz Hepsini tek tek pür dikatimle izlemişimdir. Çok faydalı ve yararlı bilgiler mevcuttur. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turan Babacan 211 Nisan 22, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 22, 2013 gönderildi bende ilk yusuf abinin videolarıyla başladım bu işe desem yalan olmaz Hepsini tek tek pür dikatimle izlemişimdir. çok faydalı ve yararlı bilgiler mevcuttur.aynen bende ^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
resul diler 32 Nisan 16, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 16, 2015 gönderildi Çok güzel paylaşım emeğinize sağlık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Nisan 16, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 16, 2015 gönderildi Maalesef bu adam da son zamanlardaki politik fırtınalarda sanat yerine siyasi tercihlerini medyaya pompalayınca eskisi kadar itibar göremez oldu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Nisan 16, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 16, 2015 gönderildi Maalesef bu adam da son zamanlardaki politik fırtınalarda sanat yerine siyasi tercihlerini medyaya pompalayınca eskisi kadar itibar göremez oldu.Samanyolu grubu çok keskin bir u dönüşü yaptı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Nisan 17, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 17, 2015 gönderildi Sene 2009. İndirimden D40 makinemi almışım ve dünyadan haberim yok. Bu adamın videolarını seyrederek bir şeyler yapmaya çalışmış, ilk bilgileri almıştım. Hala daha temel bilgi olarak tavsiye ederim yeni başlayanlara. Siyasi görüş olarak ne kadar keskin bir düşünceye sahip olduğumu arkadaşlarım bilir. Burada önemli olan bence adamın siyasi görüşlerinden ziyade ne anlattığıdır. Bu noktada Mehmet hocaya katılmamak elde değil, .ünkü adamın wordpress blogundaki son yazı ''Merhaba dostlar sanırım bundan sonra burayı daha aktif kullanmaya başlayacağım, çünkü aldığım bir karar ile artık buraya okuduğum kitapları, incelediğim dergileri, internet sitelerini ve hayatta paylaşmak istediğim bir çok şeyi yazmayı düşünüyorum, unuttuğum zamanlarda bana hatırlatırsanız sevinirim.'' 21/11/2012 yılında yazılmış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın