Sezgin Aydın Oluşturuldu: Nisan 25, 2013 Oluşturuldu: Nisan 25, 2013 Merhaba arkadaşlar, bir D5100 kullanıcısı olarak sorunumu sizinle paylaşmak istedim. Bilindiği üzere makinelerimizde ışığın oldukça yetersiz olduğu durumlarda deklanşöre basılı tutulduğunda sarı aydınlatma ışığı yanmakta. Hatta bunu eğlence haline getirip lens kapağı kapalı durumdayken ışığı yakıp söndüren ve bu durumdan keyif alan arkadaşlarım da mevcut.Ancak benim D5100 'ümde bu gerçekleşmiyor hangi ayarı yaparsam yapayım karanlık ortamda aydınlatma ışığını çalıştıramıyorum. öneri ve yardımlarınızı bekliyorum.(not: kırmızı göz engelleme modu seçiliyken flaşdan önce aydınlatma ışığı yanmaktadır.) Alıntı
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN Nisan 25, 2013 gönderildi Forum Editörü Nisan 25, 2013 gönderildi Sanırım Netlik Modunu AF-S yapınca düzelecektir. Alıntı
Sezgin Aydın Nisan 25, 2013 gönderildi Yazar Nisan 25, 2013 gönderildi öneri için teşekkür ederim ama malesef düzelmedi :/ Alıntı
y.Güngör Nisan 25, 2013 gönderildi Nisan 25, 2013 gönderildi Makinenizi resetleyin düzelecektir. Alıntı
Sezgin Aydın Nisan 25, 2013 gönderildi Yazar Nisan 25, 2013 gönderildi Makinenizi resetleyin düzelecektir.ilk başta neden benim aklıma gelmedi dedim ancak buda işe yaramadı :/ Alıntı
Gökhan YAZICI Nisan 26, 2013 gönderildi Nisan 26, 2013 gönderildi Eğer o lambanın yandığına şahit olduysanız, ve halen dediğiniz işlemi yapınca yanıyorsa lamba bozuk değil demek ki.2 mantıklı öneri sonradan gelebilecek önerileri mantıksız hale getirsede.Ayarlarda AF ile ilgili bölümde yardımcı aydınlatma ışığı gibi bir zımbırtı vardı.Açık mı kapalı mı bir kontrol edermisiniz. 1 Alıntı
Beysan TAŞCI Nisan 28, 2013 gönderildi Nisan 28, 2013 gönderildi Hem AF-S Olacak hem de netlik noktası ORTADAKİ seçilecek... Alıntı
Sezgin Aydın Nisan 28, 2013 gönderildi Yazar Nisan 28, 2013 gönderildi Eğer o lambanın yandığına şahit olduysanız, ve halen dediğiniz işlemi yapınca yanıyorsa lamba bozuk değil demek ki.2 mantıklı öneri sonradan gelebilecek önerileri mantıksız hale getirsede.Ayarlarda AF ile ilgili bölümde yardımcı aydınlatma ışığı gibi bir zımbırtı vardı.Açık mı kapalı mı bir kontrol edermisiniz.Gürkan kardeşim teşekkür ederim, bu noktayı gözden kaçırmışım tekrar teşekkür ederim Alıntı
Sezgin Aydın Nisan 28, 2013 gönderildi Yazar Nisan 28, 2013 gönderildi fikir önerilerinde bulunan herkese çok teşekkür ederim .. sayenizde sorunumu çözdüm Alıntı
Yusuf ilçin Ocak 15, 2016 gönderildi Ocak 15, 2016 gönderildi Eğer o lambanın yandığına şahit olduysanız, ve halen dediğiniz işlemi yapınca yanıyorsa lamba bozuk değil demek ki.2 mantıklı öneri sonradan gelebilecek önerileri mantıksız hale getirsede.Ayarlarda AF ile ilgili bölümde yardımcı aydınlatma ışığı gibi bir zımbırtı vardı.Açık mı kapalı mı bir kontrol edermisiniz.Teşekkür ederim ben de sorunumu çözdüm çok endişelenmiştim bozuldumu diye Alıntı
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın