Sezgin Aydın 0 Oluşturuldu: Nisan 25, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 25, 2013 Merhaba arkadaşlar, bir D5100 kullanıcısı olarak sorunumu sizinle paylaşmak istedim. Bilindiği üzere makinelerimizde ışığın oldukça yetersiz olduğu durumlarda deklanşöre basılı tutulduğunda sarı aydınlatma ışığı yanmakta. Hatta bunu eğlence haline getirip lens kapağı kapalı durumdayken ışığı yakıp söndüren ve bu durumdan keyif alan arkadaşlarım da mevcut.Ancak benim D5100 'ümde bu gerçekleşmiyor hangi ayarı yaparsam yapayım karanlık ortamda aydınlatma ışığını çalıştıramıyorum. öneri ve yardımlarınızı bekliyorum.(not: kırmızı göz engelleme modu seçiliyken flaşdan önce aydınlatma ışığı yanmaktadır.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Nisan 25, 2013 gönderildi Forum Editörü Paylaş Nisan 25, 2013 gönderildi Sanırım Netlik Modunu AF-S yapınca düzelecektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sezgin Aydın 0 Nisan 25, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 25, 2013 gönderildi öneri için teşekkür ederim ama malesef düzelmedi :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
y.Güngör 86 Nisan 25, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 25, 2013 gönderildi Makinenizi resetleyin düzelecektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sezgin Aydın 0 Nisan 25, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 25, 2013 gönderildi Makinenizi resetleyin düzelecektir.ilk başta neden benim aklıma gelmedi dedim ancak buda işe yaramadı :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Nisan 26, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 26, 2013 gönderildi Eğer o lambanın yandığına şahit olduysanız, ve halen dediğiniz işlemi yapınca yanıyorsa lamba bozuk değil demek ki.2 mantıklı öneri sonradan gelebilecek önerileri mantıksız hale getirsede.Ayarlarda AF ile ilgili bölümde yardımcı aydınlatma ışığı gibi bir zımbırtı vardı.Açık mı kapalı mı bir kontrol edermisiniz. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beysan TAŞCI 57 Nisan 28, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 28, 2013 gönderildi Hem AF-S Olacak hem de netlik noktası ORTADAKİ seçilecek... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sezgin Aydın 0 Nisan 28, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 28, 2013 gönderildi Eğer o lambanın yandığına şahit olduysanız, ve halen dediğiniz işlemi yapınca yanıyorsa lamba bozuk değil demek ki.2 mantıklı öneri sonradan gelebilecek önerileri mantıksız hale getirsede.Ayarlarda AF ile ilgili bölümde yardımcı aydınlatma ışığı gibi bir zımbırtı vardı.Açık mı kapalı mı bir kontrol edermisiniz.Gürkan kardeşim teşekkür ederim, bu noktayı gözden kaçırmışım tekrar teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sezgin Aydın 0 Nisan 28, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 28, 2013 gönderildi fikir önerilerinde bulunan herkese çok teşekkür ederim .. sayenizde sorunumu çözdüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf ilçin 0 Ocak 15, 2016 gönderildi Paylaş Ocak 15, 2016 gönderildi Eğer o lambanın yandığına şahit olduysanız, ve halen dediğiniz işlemi yapınca yanıyorsa lamba bozuk değil demek ki.2 mantıklı öneri sonradan gelebilecek önerileri mantıksız hale getirsede.Ayarlarda AF ile ilgili bölümde yardımcı aydınlatma ışığı gibi bir zımbırtı vardı.Açık mı kapalı mı bir kontrol edermisiniz.Teşekkür ederim ben de sorunumu çözdüm çok endişelenmiştim bozuldumu diye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın