Turan Babacan 211 Oluşturuldu: Nisan 27, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Nisan 27, 2013 Nikon aşkı böyle bir şey olsa göre. Oturup bir gün bende böyle bir şey yapmak istiyorum. Crass Etsy dükkan sahibi Marta (C karton için) el oluklu mukavva çok az heykeller keser. Dedesinin ait bir Nikon F ile Nikon SLR tarzı bir karton kamera yaptı. Kamera çizici veya lazer kesme makinesi kullanmadan parça ele keserek yaptı. (and will set you back $150.) burayı anlamadım İngilizcem iyi değildir. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Nisan 27, 2013 gönderildi Paylaş Nisan 27, 2013 gönderildi Başlık güzel olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Kaya 7 Mayıs 4, 2013 gönderildi Paylaş Mayıs 4, 2013 gönderildi Pinhole olarak kullanılıyor mu acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Mayıs 4, 2013 gönderildi Paylaş Mayıs 4, 2013 gönderildi 100 MP deyince " yuh" diyecektim ki ana tema farklıymış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın