Gökhan YAZICI 856 Mayıs 3, 2013 gönderildi Paylaş Mayıs 3, 2013 gönderildi Benimde çözemediğim bir husus kaç senedir SLR kullanıyorum hiç tozdan, pislikten yana sıkıntım olmadı Sokak ortasında her türlü lensi değiştirmeme rağmen daha hiç sensör de beni rahatsız eden toz oluşmadı.Oluşanı da 10TL lik pompa ile iki püf püf ile def ettim.Daha D7000 imin sensörüne hiç bir cisim temas etmedi yani. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Mayıs 3, 2013 gönderildi Forum Editörü Paylaş Mayıs 3, 2013 gönderildi Benimde çözemediğim bir husus kaç senedir SLR kullanıyorum hiç tozdan, pislikten yana sıkıntım olmadı Sokak ortasında her türlü lensi değiştirmeme rağmen daha hiç sensör de beni rahatsız eden toz oluşmadı.Oluşanı da 10TL lik pompa ile iki püf püf ile def ettim.Daha D7000 imin sensörüne hiç bir cisim temas etmedi yani.AMAN TEMAS ETMESİN ZATEN.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Mayıs 3, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 3, 2013 gönderildi Litfen abi ben bilimsel temizliyorum Hatta ilk denemede içine o cam bezlerinden soktum tÜylÜ olan cinslerinden çektiğim pozu sorma harita gibiydi :D sonra bilimsel yaptım..f 22 de çek bir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Mayıs 3, 2013 gönderildi Paylaş Mayıs 3, 2013 gönderildi f 22 de çek bir diğer Gökhan yerine beni alıntı yapmışın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Mayıs 3, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 3, 2013 gönderildi Benimde çözemediğim bir husus kaç senedir SLR kullanıyorum hiç tozdan, pislikten yana sıkıntım olmadı Sokak ortasında her türlü lensi değiştirmeme rağmen daha hiç sensör de beni rahatsız eden toz oluşmadı.Oluşanı da 10TL lik pompa ile iki püf püf ile def ettim.Daha D7000 imin sensörüne hiç bir cisim temas etmedi yani.düzeltiriz f 22 çektin mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mayıs 4, 2013 gönderildi Paylaş Mayıs 4, 2013 gönderildi düzeltiriz f 22 çektin miKullandığım en açık diyafram F16 dir oda makroda.F16 nın üstüne çıkmam ben. F10 u geçtiğin vakit zaten "lense bağlı olarak" performans kaybı yaşarsın.F16 dan sonra çıkacak toz, kir de beni rahatsız etmez. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın