reşitcan değer 0 Oluşturuldu: Mayıs 7, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Mayıs 7, 2013 18 200 mm vr lens tavsiye ediyormusunuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
y.Güngör 86 Mayıs 7, 2013 gönderildi Paylaş Mayıs 7, 2013 gönderildi Bu lens'i zaten kullanıyor musunuz ?Yoksa alacak mısınız ?Ne tür fotoğraf çekmeyi sevdiğinize göre bu lens alınır mı alınmaz mı tartışılır..Bu tarz da sorular ile sadece ben bunu alıcam sizinde bilginiz olsun ben profesyonelim edaları geliyor benim aklıma direk. Egoistlik gibi algılıyorum.. Sorun siz de olmayabilir ama günümüzün getirdiği durum bu.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reşitcan değer 0 Mayıs 7, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 7, 2013 gönderildi bu lensi ben kullanıyorum ama bir türlü lens ve makinanın ayarlarını yapamaadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
y.Güngör 86 Mayıs 7, 2013 gönderildi Paylaş Mayıs 7, 2013 gönderildi Fotoğraf için temel bilgilere sahip misiniz ?İso/Enstantene/Diyafram gibi. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Mayıs 7, 2013 gönderildi Paylaş Mayıs 7, 2013 gönderildi Ayar derken? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Mayıs 8, 2013 gönderildi Paylaş Mayıs 8, 2013 gönderildi nasıl ayar bir ayarmı yapılıyor bu objektif ile makineyi birleştirince. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Mayıs 8, 2013 gönderildi Paylaş Mayıs 8, 2013 gönderildi Reşitcan, objektiften memnun değilsin pek galiba. Hangi konularda şikayetin var? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
reşitcan değer 0 Mayıs 10, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Mayıs 10, 2013 gönderildi arkadaşlar ben bu objektifi aldım geri sattım d300 için studio için 18 105 vr lens tavsiye ediyormusuuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Mayıs 10, 2013 gönderildi Paylaş Mayıs 10, 2013 gönderildi 18-200'den neden memnun olmadığını sormuştum. Bunu söylemeden 18-105'i nasıl tavsiye edebiliriz? Belki ondan da hoşlanmayacaksın. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
y.Güngör 86 Mayıs 10, 2013 gönderildi Paylaş Mayıs 10, 2013 gönderildi sen işini bilirsin kardeşim. Sana kolay gelsin.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın